Alcatel One Touch Scribe HD hands-on

BARCELONA – Alcatel kondigde recentelijk onder andere de One Touch Scribe HD aan, een toestel met een quadcoreprocessor en HD scherm. In Barcelona kregen we de kans met dit toestel te spelen.

De One Touch Scribe HD heeft een 5″ 720p HD-scherm waarmee hij indruk moet maken, maar wel een lage prijs. Het toestel zal in het middensegement geprijsd worden ondanks zijn hoge specs. Alcatel geeft het toestel een adviesprijs mee van 399 euro. De One Touch Scribe HD heeft bijvoorbeeld ook een quadcoreprocessor. De Scribe HD zal ook naar Nederland gaan komen en is dus zeker het bekijken waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Verrek, je hebt gelijk. De Scribe X is met 1080p. Thanx! Ik heb het gefixt, voor zover dat kan. Die lineup van ze is ook niet echt overzichtelijk…

   1. LionHollandais -

    De adviesprijs van dit toestel is volgens diverse Franse sites slechts 299 euro in plaats van 399 euro, dat zou het toestel wel weer erg aantrekkelijk maken. Overigens heeft dit toestel 1 GB aan RAM, dus geen 2 zoals in de video verteld wordt.

    Ga trouwens niet wijzen naar de fabrikant, steek gewoon de hand in eigen boezem. Fouten maken is menselijk, dus je hoeft echt geen onzinexcuses te verzinnen.

   2. Dominick -

    Ben het volledig met je eens dat het onze fout is, dat valt ook niet te ontkennen. Maar, dat neemt niet weg dat ik me er ook enigszins aan stoor dat ze maar zo veel mogelijk toestellen die net even anders zijn aankondigen. Als wij al door de bomen het bos niet meer zien, hoe zal dat dan voor de gemiddelde consument zijn 😉 Ga je naar de winkel voor een Scribe X, kom je terug met een Scribe HD. Lekker handig is dat.

   3. Eddddd -

    Voor de consument betekent het simpelweg veel keus. En dat is een positief punt. Die keuze heeft de consument al door de verschillende merken, maar Alcatel bestrijkt hiermee een hele brede doelgroep.

    Dat het onoverzichtelijk is, dat valt wel mee. Wel als je ze alle 13 met elkaar gaat vergelijken, maar dat doet de gemiddelde consument niet. Die kijkt naar toestellen die voldoen aan budget en specifieke wensen. Als er dan twee of drie overblijven, is het eenvoudig een keuze te maken op basis van je voorkeuren.

    De Scribe toestellen zijn wat mij betreft een schot in de roos. Een pen is zo makkelijk en snel in gebruik. Even een afspraak of notitie schrijven gaat veel vlotter met een pen, dan met een onscreen toetsenbord. Of even een schetsje maken. Eigenlijk vreemd dat zo weinig toestellen (ook tablets) erover beschikken.

   4. bartvuijk -

    De pen is het onderdeel dat mij het meest van de Scribe is tegengevallen. Het is gewoon zo'n dertien in een dozijn-dingetje met een stomp kussentje, totaal niet te vergelijken met de slimme S-Pen van Samsung. De pen van de Scribe kan niet in het toestel worden opgeborgen en is ook nog eens foeilelijk.

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters