Alcatel One Touch Scribe HD hands-on

BARCELONA – Alcatel kondigde recentelijk onder andere de One Touch Scribe HD aan, een toestel met een quadcoreprocessor en HD scherm. In Barcelona kregen we de kans met dit toestel te spelen.

De One Touch Scribe HD heeft een 5″ 720p HD-scherm waarmee hij indruk moet maken, maar wel een lage prijs. Het toestel zal in het middensegement geprijsd worden ondanks zijn hoge specs. Alcatel geeft het toestel een adviesprijs mee van 399 euro. De One Touch Scribe HD heeft bijvoorbeeld ook een quadcoreprocessor. De Scribe HD zal ook naar Nederland gaan komen en is dus zeker het bekijken waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

   Verrek, je hebt gelijk. De Scribe X is met 1080p. Thanx! Ik heb het gefixt, voor zover dat kan. Die lineup van ze is ook niet echt overzichtelijk…

   1. LionHollandais -

    De adviesprijs van dit toestel is volgens diverse Franse sites slechts 299 euro in plaats van 399 euro, dat zou het toestel wel weer erg aantrekkelijk maken. Overigens heeft dit toestel 1 GB aan RAM, dus geen 2 zoals in de video verteld wordt.

    Ga trouwens niet wijzen naar de fabrikant, steek gewoon de hand in eigen boezem. Fouten maken is menselijk, dus je hoeft echt geen onzinexcuses te verzinnen.

   2. Dominick -

    Ben het volledig met je eens dat het onze fout is, dat valt ook niet te ontkennen. Maar, dat neemt niet weg dat ik me er ook enigszins aan stoor dat ze maar zo veel mogelijk toestellen die net even anders zijn aankondigen. Als wij al door de bomen het bos niet meer zien, hoe zal dat dan voor de gemiddelde consument zijn 😉 Ga je naar de winkel voor een Scribe X, kom je terug met een Scribe HD. Lekker handig is dat.

   3. Eddddd -

    Voor de consument betekent het simpelweg veel keus. En dat is een positief punt. Die keuze heeft de consument al door de verschillende merken, maar Alcatel bestrijkt hiermee een hele brede doelgroep.

    Dat het onoverzichtelijk is, dat valt wel mee. Wel als je ze alle 13 met elkaar gaat vergelijken, maar dat doet de gemiddelde consument niet. Die kijkt naar toestellen die voldoen aan budget en specifieke wensen. Als er dan twee of drie overblijven, is het eenvoudig een keuze te maken op basis van je voorkeuren.

    De Scribe toestellen zijn wat mij betreft een schot in de roos. Een pen is zo makkelijk en snel in gebruik. Even een afspraak of notitie schrijven gaat veel vlotter met een pen, dan met een onscreen toetsenbord. Of even een schetsje maken. Eigenlijk vreemd dat zo weinig toestellen (ook tablets) erover beschikken.

   4. bartvuijk -

    De pen is het onderdeel dat mij het meest van de Scribe is tegengevallen. Het is gewoon zo'n dertien in een dozijn-dingetje met een stomp kussentje, totaal niet te vergelijken met de slimme S-Pen van Samsung. De pen van de Scribe kan niet in het toestel worden opgeborgen en is ook nog eens foeilelijk.

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Samsung Android Oreo

Samsung bevestigt wanneer Android Oreo naar smartphones komt lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters