Alcatel PB35 review

De Alcatel PB35 is een draagbare oplader om je telefoon net van dat beetje extra stroom te voorzien waarmee hij de dag wel doorkomt. In deze review kijken we naar deze accessoire.

De PB35 is een leuk vormgegeven apparaatje dat zonder al te veel moeite in je jaszak verdwijnt. Met 2000mAh aan extra stroom, kun je je batterij er ongeveer één keer mee opladen on the go. Dat betekent dus dat je het weekend wel doorkomt als je telefoon normaal na een dag leeg is, of dat je met intensief gebruik een dag wel helemaal volkrijgt als je een toestel hebt dat nogal snel leeg raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. PiejeyE -

    Is het niet zo dat je ook verlies hebt door dat batterijtje te hangen aan je smartphone en deze zo op te laden? Dat die dan bijvoorbeeld toch maar 1500 mAh kan opladen? Stel je hebt een smartphone met een batterij van 2000 mAh, deze is volledig leeg, kan je dan door je smartphone 2uur lang (of langer tot die externe batterij leeg is) je toestel volledig opladen? Ik weet het niet hoor, maar ik vraag het me gewoon af :p

    1. Dominick -

      Aangezien het eenzelfde batterij is en er dus geen stroom getransformeerd hoeft te worden, ga ik er vanuit dat er nauwelijks verliezen optreden. Maar helemaal zeker weten doe ik het niet eigenlijk.

Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 vliegt twee keer zo snel over de toonbank als Galaxy S7 lees verder

Moto X

Oudste smartphone maker Motorola plant grootse comeback lees verder

OnePlus 5

Gelekte mail onthult lanceerdatum OnePlus 5 lees verder

LG G6 LG G7

Geen compromis: eerste details LG G7 duiken op lees verder

Samsung Galaxy C10

Renders tonen Samsung’s eerste smartphone met dubbele camera lees verder

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters