Alcatel PB35 review

De Alcatel PB35 is een draagbare oplader om je telefoon net van dat beetje extra stroom te voorzien waarmee hij de dag wel doorkomt. In deze review kijken we naar deze accessoire.

De PB35 is een leuk vormgegeven apparaatje dat zonder al te veel moeite in je jaszak verdwijnt. Met 2000mAh aan extra stroom, kun je je batterij er ongeveer één keer mee opladen on the go. Dat betekent dus dat je het weekend wel doorkomt als je telefoon normaal na een dag leeg is, of dat je met intensief gebruik een dag wel helemaal volkrijgt als je een toestel hebt dat nogal snel leeg raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. PiejeyE -

    Is het niet zo dat je ook verlies hebt door dat batterijtje te hangen aan je smartphone en deze zo op te laden? Dat die dan bijvoorbeeld toch maar 1500 mAh kan opladen? Stel je hebt een smartphone met een batterij van 2000 mAh, deze is volledig leeg, kan je dan door je smartphone 2uur lang (of langer tot die externe batterij leeg is) je toestel volledig opladen? Ik weet het niet hoor, maar ik vraag het me gewoon af :p

    1. Dominick -

      Aangezien het eenzelfde batterij is en er dus geen stroom getransformeerd hoeft te worden, ga ik er vanuit dat er nauwelijks verliezen optreden. Maar helemaal zeker weten doe ik het niet eigenlijk.

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters