Alcatel Pop 4S hands-on

BARCELONA – De Alcatel Pop-lijn heeft door de jaren heen een aantal leuke budgetsmartphones voortgebracht. Het lijkt erop dat dat ook voor de Alcatel Pop 4S geldt; in deze hands-on vertellen we je daar meer over.

De Alcatel Pop 4S is met een prijs van €200 wat duurder dan eerdere Pop-toestellen, maar is voor zijn specificaties zeker netjes geprijsd. De smartphone heeft een 5,5-inch full HD-scherm dat er netjes uitziet, is voorzien van een 13-megapixelcamera en heeft een vrij snelle octacoreprocessor. Alcatel heeft die processor gekoppeld aan een vrij schone build van Android 6.0 Marshmallow en dat zorgt ervoor dat de telefoon bijzonder snel werkt.

In de video gaan we ook even in op het merk Alcatel, dat tijdens dit Mobile World Congress een flinke vernieuwing van het merkimago aankondigde. De naam wordt veranderd van Alcatel One Touch naar Alcatel, het bedrijf krijgt een nieuw logo en er komt meer nadruk op de koppeling met moederbedrijf TCL.

De Pop 4S is onderdeel van de Pop 4-lijn, die verder bestaat uit de Pop 4 en de Pop 4 Plus. Dat zijn iets kleinere en eenvoudigere toestellen die uiteraard ook daarnaar geprijsd zijn.

De Alcatel Pop 4S is niet alleen voorzien van goede specificaties, maar ook van een leuk uitbreidbaar ontwerp. De achterkant is verwisselbaar en Alcatel verkoopt covers in allerlei leuke kleuren en patroontjes. Die verwisselbare achterkant betekent in dit geval helaas niet dat de batterij uit het toestel kan; dat is jammer. Gelukkig is die batterij van het toestel wel vrij groot: 3000mAh. Daarmee kun je dus waarschijnlijk wel de dag doorkomen.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters