Alcatel Pop 4S hands-on

BARCELONA – De Alcatel Pop-lijn heeft door de jaren heen een aantal leuke budgetsmartphones voortgebracht. Het lijkt erop dat dat ook voor de Alcatel Pop 4S geldt; in deze hands-on vertellen we je daar meer over.

De Alcatel Pop 4S is met een prijs van €200 wat duurder dan eerdere Pop-toestellen, maar is voor zijn specificaties zeker netjes geprijsd. De smartphone heeft een 5,5-inch full HD-scherm dat er netjes uitziet, is voorzien van een 13-megapixelcamera en heeft een vrij snelle octacoreprocessor. Alcatel heeft die processor gekoppeld aan een vrij schone build van Android 6.0 Marshmallow en dat zorgt ervoor dat de telefoon bijzonder snel werkt.

In de video gaan we ook even in op het merk Alcatel, dat tijdens dit Mobile World Congress een flinke vernieuwing van het merkimago aankondigde. De naam wordt veranderd van Alcatel One Touch naar Alcatel, het bedrijf krijgt een nieuw logo en er komt meer nadruk op de koppeling met moederbedrijf TCL.

De Pop 4S is onderdeel van de Pop 4-lijn, die verder bestaat uit de Pop 4 en de Pop 4 Plus. Dat zijn iets kleinere en eenvoudigere toestellen die uiteraard ook daarnaar geprijsd zijn.

De Alcatel Pop 4S is niet alleen voorzien van goede specificaties, maar ook van een leuk uitbreidbaar ontwerp. De achterkant is verwisselbaar en Alcatel verkoopt covers in allerlei leuke kleuren en patroontjes. Die verwisselbare achterkant betekent in dit geval helaas niet dat de batterij uit het toestel kan; dat is jammer. Gelukkig is die batterij van het toestel wel vrij groot: 3000mAh. Daarmee kun je dus waarschijnlijk wel de dag doorkomen.

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters