Alcatel Pop 4S videoreview

De Alcatel Pop 4S is een voordelige phablet van fabrikant Alcatel. De telefoon heeft een 5,5-inch full HD-scherm, octacoreprocessor en 13-megapixelcamera. Best netjes voor €200 zou je zeggen. In deze videoreview zie je of het toestel dat waar kan maken.

Specificaties

De specificaties van de Alcatel Pop 4S zijn dus goed. Naast de hierboven genoemde octacoreprocessor – het gaat overigens om een MediaTek Helio P10-chip – heeft de telefoon 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner en ondersteuning voor 4G en NFC. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de verwisselbare achterkantjes en de Pop 4S draait op Android 6.0 Marshmallow met daar overheen een betrekkelijk lichte schil. De telefoon ondersteunt twee simkaarten en het geheugen kan uitgebreid worden met een micro sd-kaartje. De accu van de Pop 4S heeft een capaciteit van 2960mAh.

Alcatel Pop 4S in de praktijk

In de praktijk werkt het een en ander helaas net wat minder dan je zou verwachten. De telefoon blijkt niet zo stabiel te presteren en het scherm – dat op papier juist zo goed is – presteert minder dan gehoopt. En zo zijn er nog wel wat dingetjes aan te merken op deze Alcatel Pop 4S. Maar daarover kun je meer in deze review zien. Gelukkig heeft de Pop 4S ook sterke punten, zoals bijvoorbeeld de batterijprestaties en de vrij schone software. In deze review maken we de uiteindelijke balans op voor de smartphone.

Natuurlijk kun je ook onze geschreven review erop naslaan als je nog eens rustig alle informatie over de Pop 4S wilt nalezen. Die kun je hier vinden. In de geschreven review doen we bovendien wat aanbevelingen voor alternatieven, mocht je de Alcatel Pop 4S toch niets vinden. Voor verdere adviezen over kopen van een nieuwe telefoon verwijzen we je graag door naar onze Telekoopwijzer, die maandelijks geüpdatet wordt met de beste deals in de telecommarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Officieel beeldmateriaal toont dunne schermranden OnePlus 5T lees verder

Google Pixel 3 2018

Bingo: eerste details Google Pixel 3 smartphones van 2018 gelekt lees verder

Samsung Galaxy event

Tipster onthult belangrijke componenten Galaxy S9 handsets lees verder

Motorola Moto G5 Plus

5 redenen om (niet) voor de Motorola Moto G5 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters