All About Phones te gast bij SLAM!

Afgelopen donderdag was All About Phones te gast bij de populaire radiozender SLAM!. Hierbij vertelde Boris over de laatste technologieën en liet hij het een en ander zien. De video kun je onderaan dit bericht kijken.

slam_nwllogo200SLAM!

SLAM! is een radiozender die vooral populair is onder jongeren. Deze zender heeft verschillende soorten programma’s, waaronder een programma waar zij de laatste gadgets, games, en sport behandelen. Boris was te gast bij SLAM! om het te hebben over gadgets.

VR-bril

Zo heeft hij een Virtual Reality-bril meegenomen om dit te laten zien aan Igmar. Ook nam hij een spel mee die daarop gespeeld kan worden. Deze game heet Keep Talking And Nobody Explodes. Hierbij gaat het erop dat één persoon de VR-bril op heeft en een bom voor zich ziet. De andere persoon heeft de handleiding van die bom, en de spelers moeten dus zo goed mogelijk communiceren om deze bom te ontmantelen.

iPhone 7

Verder hadden Boris en Igmar het over de nieuwe iPhone, waar ze beiden niet erg positief over waren. Boris legde uit waarom er toch nog steeds veel mensen de nieuwe iPhone kopen, en deed een vergelijking met de Galaxy S7 van Samsung. Igmar haalde zijn iPhone 6 uit zijn zak, en vroeg aan Boris wat de reden wat om naar de iPhone 7 over te stappen. Verder legde Boris nog uit dat veel mensen óf voor de iPhone 6 en iPhone 7 gaan, óf voor de iPhone 6s en de iPhone 7s.

Nike zelfstrikkende schoenen

fy16_inno_snowcap_v2_hero_rt_noearl_v1_hd_1600Wat nog meer aan de orde kwam, was de schoenen van Nike, die binnenkort uit komen. Deze schoenen zijn in staat om zelf de veters te strikken. Hoe dit precies te werk gaat, legt Boris uit in de video. Ook deed Boris een vergelijking van de Nike Air Mag uit 2011, die in beperkte voorraad verkocht werd. Dit zou een zelfde techniek hebben als het tweede deel van Back To The Future.

Hieronder kun je de video van SLAM! kijken.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters