Android 7.0 Nougat videoreview

De nieuwe Androidversie is inmiddels al een tijdje op de markt en dat betekent dat het hoog tijd wordt voor een review. In deze Android Nougat videoreview hoor je alles over het nieuwe besturingssysteem.

Verfijning

Android 7.0 Nougat kun je vooral zien als een verfijning van zijn voorganger; Marshmallow. Onder de motorkap is er het een en ander aangepast en de interface is een beetje geoptimaliseerd. Maar grote veranderingen zijn er nauwelijks. Het belangrijkste dat nieuw is, is split-screen multitasken. Je kunt nu twee apps naast elkaar openen op je scherm, wat een erg goede toevoeging is wat ons betreft. En eentje die inmiddels broodnodig was.

Alle functies van Android 7.0 Nougat komen terug in deze video, en natuurlijk kijken we ook hoe het besturingssysteem in de praktijk presteert. Als je alles nog eens rustig wilt teruglezen, kan dat ook in onze geschreven review.

Android 7.1 Nougat

Zeer binnenkort wordt Android 7.0 alweer iets verbeterd met versie 7.1, waarvan toevallig vandaag de developer preview beschikbaar is geworden. Versie 7.1 brengt onder andere ondersteuning voor een nachtmodus van het scherm en ondersteuning voor Google Daydream. Ook die nieuwe versie bespreken we kort in deze Android Nougat videoreview. Android 7.1 Nougat wordt geleverd op de Google Pixel-telefoons en zal later ook naar andere smartphones komen als een update.

Updates

Over die updates gesproken: dat is altijd een heikel punt bij nieuwe Androidversies. Behalve de Nexus-smartphones zijn er tot op heden nog geen toestellen die een update naar Android Nougat gehad hebben. Daar komt later dit jaar verandering in, maar erg snel gaat het allemaal niet. Om een goed overzicht te bieden van welke toestellen een Android Nougat update kunnen verwachten hebben we een lijst samengesteld, waar je precies kunt zien of jouw toestel een update krijgt of daar kans op heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters