Android 7.0 Nougat videoreview

De nieuwe Androidversie is inmiddels al een tijdje op de markt en dat betekent dat het hoog tijd wordt voor een review. In deze Android Nougat videoreview hoor je alles over het nieuwe besturingssysteem.

Verfijning

Android 7.0 Nougat kun je vooral zien als een verfijning van zijn voorganger; Marshmallow. Onder de motorkap is er het een en ander aangepast en de interface is een beetje geoptimaliseerd. Maar grote veranderingen zijn er nauwelijks. Het belangrijkste dat nieuw is, is split-screen multitasken. Je kunt nu twee apps naast elkaar openen op je scherm, wat een erg goede toevoeging is wat ons betreft. En eentje die inmiddels broodnodig was.

Alle functies van Android 7.0 Nougat komen terug in deze video, en natuurlijk kijken we ook hoe het besturingssysteem in de praktijk presteert. Als je alles nog eens rustig wilt teruglezen, kan dat ook in onze geschreven review.

Android 7.1 Nougat

Zeer binnenkort wordt Android 7.0 alweer iets verbeterd met versie 7.1, waarvan toevallig vandaag de developer preview beschikbaar is geworden. Versie 7.1 brengt onder andere ondersteuning voor een nachtmodus van het scherm en ondersteuning voor Google Daydream. Ook die nieuwe versie bespreken we kort in deze Android Nougat videoreview. Android 7.1 Nougat wordt geleverd op de Google Pixel-telefoons en zal later ook naar andere smartphones komen als een update.

Updates

Over die updates gesproken: dat is altijd een heikel punt bij nieuwe Androidversies. Behalve de Nexus-smartphones zijn er tot op heden nog geen toestellen die een update naar Android Nougat gehad hebben. Daar komt later dit jaar verandering in, maar erg snel gaat het allemaal niet. Om een goed overzicht te bieden van welke toestellen een Android Nougat update kunnen verwachten hebben we een lijst samengesteld, waar je precies kunt zien of jouw toestel een update krijgt of daar kans op heeft.

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters