Apple iOS 9 preview

Wie het nieuws een beetje heeft gevolgd de laatste week zal zeker wel iets opgevangen hebben van Apple en iOS 9. In deze video brengen we je een preview van wat er zoal nieuw is in iOS9.

Met iOS 9 is er vooral gefocust op de gebruiker en dit zien we dan ook in wat er nieuw is. De afgelopen 2 jaar waren er vooral veel visuele veranderingen maar in iOS 9 zijn er nu vooral functies bijgekomen die het OS nog gebruiksvriendelijker maken. Wat onder andere nieuw is qua functionaliteit in iOS 9 is de integratie van openbaar vervoer in de maps app (tot nu toe alleen in Londen en V.S.). Siri kan nu ook herinneringen zetten om webpagina’s opnieuw te bezoeken en ook foto’s terugvinden die je bijvoorbeeld een jaar geleden hebt genomen. Ook het standaardtoetsenbord is onder handen genomen. Je kan nu de trackpad gestures die Apple in hun laptops gebruikt om tekst te bewerken ook op je iPhone gebruiken. Je hebt nu ook een batterij-besparingsmodus waar je tot wel 3 uur extra gebruik uit je iDevice kunt halen. iOS 9 wordt verwacht in de herfst van 2015 en wordt ondersteund door alle apparaten waar je iOS 8 op kan installeren. In deze preview video vertellen we je er alles over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. huismeester021 -

    Ik snap het niet helemaal in een vorig filmpje werd er aangeraden het nog niet te installeren omdat het niet stabiel is maar in dit filmpje wordt daar niet over gesproken.

    1. Danijel -

      We hebben het hier voornamelijk over de vernieuwingen, niet over de beta. Voor jan alleman is hij simpelweg niet te downloaden en dit is ook echt een preview.

Apple iPhone 8

Deze feature willen iPhone-gebruikers het liefst van Android overnemen lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Apple iOS 11.1 emoji's

Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters