Apple iOS 9 preview

Wie het nieuws een beetje heeft gevolgd de laatste week zal zeker wel iets opgevangen hebben van Apple en iOS 9. In deze video brengen we je een preview van wat er zoal nieuw is in iOS9.

Met iOS 9 is er vooral gefocust op de gebruiker en dit zien we dan ook in wat er nieuw is. De afgelopen 2 jaar waren er vooral veel visuele veranderingen maar in iOS 9 zijn er nu vooral functies bijgekomen die het OS nog gebruiksvriendelijker maken. Wat onder andere nieuw is qua functionaliteit in iOS 9 is de integratie van openbaar vervoer in de maps app (tot nu toe alleen in Londen en V.S.). Siri kan nu ook herinneringen zetten om webpagina’s opnieuw te bezoeken en ook foto’s terugvinden die je bijvoorbeeld een jaar geleden hebt genomen. Ook het standaardtoetsenbord is onder handen genomen. Je kan nu de trackpad gestures die Apple in hun laptops gebruikt om tekst te bewerken ook op je iPhone gebruiken. Je hebt nu ook een batterij-besparingsmodus waar je tot wel 3 uur extra gebruik uit je iDevice kunt halen. iOS 9 wordt verwacht in de herfst van 2015 en wordt ondersteund door alle apparaten waar je iOS 8 op kan installeren. In deze preview video vertellen we je er alles over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. huismeester021 -

    Ik snap het niet helemaal in een vorig filmpje werd er aangeraden het nog niet te installeren omdat het niet stabiel is maar in dit filmpje wordt daar niet over gesproken.

    1. Danijel -

      We hebben het hier voornamelijk over de vernieuwingen, niet over de beta. Voor jan alleman is hij simpelweg niet te downloaden en dit is ook echt een preview.

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

ios 11.3

Iedereen kan nu de betaversie van iOS 11.3 installeren lees verder

ios 11.3

Preview iOS 11.3: Meer animoji, uitbreiding ARKit, health en meer… lees verder

Trein OS iOS Apple Invisible tickets

NS en ING testen reizen met iPhone: Invisible Tickets lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters