Apple iPad 2017 videoreview

De Apple iPad 2017 is de eerste nieuwe gewone iPad in tijden. Is het apparaat ook de moeite waard? Dat leggen we je uit in deze uitgebreide Apple iPad 2017 videoreview.

Facelift

Je zou de iPad 2017 kunnen zien als een facelift van de Apple iPad Air 2. Die komt uit 2014 en is dus inmiddels stevig verouderd. De iPad 2017 brengt daar verandering in. Hetzelfde ontwerp en hetzelfde 9.7-inch scherm zijn gekoppeld aan betere hardware zodat de nieuwe iPad weer een tijdje mee kan. De tablet heeft een Apple A9-chipset en 2GB werkgeheugen. Niet de meest moderne en snelle hardware, wel ruim voldoende om het apparaat snel te laten werken.

De software is hetzelfde als die van andere iPads: iOS 10. De tabletversie daarvan heeft een aantal updates gekregen tegenover de versie die we kennen van de iPhone. Zo heeft de Apple iPad 2017 wel een split screen-multitaskfunctie en zijn er speciale tablet-apps verkrijgbaar. Dat app-ecosysteem is sowieso wel een voordeel van deze tablet: de concurrentie met Android heeft wat minder kwalitatief goede tabletapps tot zijn beschikking.

Apple iPad 2017 videoreview

Ons volledige oordeel over de Apple iPad 2017 kon je eerder vandaag al lezen op WANT. De geschreven Apple iPad 9.7 review kun je via de link hieronder nog eens terugkijken. Voor onze meer visueel ingestelde bezoekers bespreken we de iPad 2017 ook op camera. In deze Apple iPad 2017 videoreview kom je in zo’n 7 minuten alles te weten over de nieuwe tablet. Sit back, relax and enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iOS Memories schitterende reclame

Videobyte: Apple toont ontroerende reclame voor iOS Memories lees verder

iPhone 6 toestellen

Zo kun je veilig en snel wachtwoord van je wifi delen in iOS 11 lees verder

iOS 11 opslagruimte

Zo installeer je nu al iOS 11 op je iPhone of iPad lees verder

iOS 11 iPhones iPads

Deze iPhones en iPads krijgen later dit jaar iOS 11 lees verder

10.5-inch iPad Pro

Apple iPad Pro met dunne schermranden onthuld: alles wat je moet weten lees verder

iOS 11

Apple onthult iOS 11: dit is er allemaal nieuw in de grote update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters