Apple iPad 2017 videoreview

De Apple iPad 2017 is de eerste nieuwe gewone iPad in tijden. Is het apparaat ook de moeite waard? Dat leggen we je uit in deze uitgebreide Apple iPad 2017 videoreview.

Facelift

Je zou de iPad 2017 kunnen zien als een facelift van de Apple iPad Air 2. Die komt uit 2014 en is dus inmiddels stevig verouderd. De iPad 2017 brengt daar verandering in. Hetzelfde ontwerp en hetzelfde 9.7-inch scherm zijn gekoppeld aan betere hardware zodat de nieuwe iPad weer een tijdje mee kan. De tablet heeft een Apple A9-chipset en 2GB werkgeheugen. Niet de meest moderne en snelle hardware, wel ruim voldoende om het apparaat snel te laten werken.

De software is hetzelfde als die van andere iPads: iOS 10. De tabletversie daarvan heeft een aantal updates gekregen tegenover de versie die we kennen van de iPhone. Zo heeft de Apple iPad 2017 wel een split screen-multitaskfunctie en zijn er speciale tablet-apps verkrijgbaar. Dat app-ecosysteem is sowieso wel een voordeel van deze tablet: de concurrentie met Android heeft wat minder kwalitatief goede tabletapps tot zijn beschikking.

Apple iPad 2017 videoreview

Ons volledige oordeel over de Apple iPad 2017 kon je eerder vandaag al lezen op WANT. De geschreven Apple iPad 9.7 review kun je via de link hieronder nog eens terugkijken. Voor onze meer visueel ingestelde bezoekers bespreken we de iPad 2017 ook op camera. In deze Apple iPad 2017 videoreview kom je in zo’n 7 minuten alles te weten over de nieuwe tablet. Sit back, relax and enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iOS 11.1 emoji's

Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

iPhone 6 toestellen

Met iOS 11 hoef je nooit meer om wifi-wachtwoorden te vragen lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

iPhone 6

Zo bespaar je opslagruimte met iOS 11 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters