Apple iPad 2017 videoreview

De Apple iPad 2017 is de eerste nieuwe gewone iPad in tijden. Is het apparaat ook de moeite waard? Dat leggen we je uit in deze uitgebreide Apple iPad 2017 videoreview.

Facelift

Je zou de iPad 2017 kunnen zien als een facelift van de Apple iPad Air 2. Die komt uit 2014 en is dus inmiddels stevig verouderd. De iPad 2017 brengt daar verandering in. Hetzelfde ontwerp en hetzelfde 9.7-inch scherm zijn gekoppeld aan betere hardware zodat de nieuwe iPad weer een tijdje mee kan. De tablet heeft een Apple A9-chipset en 2GB werkgeheugen. Niet de meest moderne en snelle hardware, wel ruim voldoende om het apparaat snel te laten werken.

De software is hetzelfde als die van andere iPads: iOS 10. De tabletversie daarvan heeft een aantal updates gekregen tegenover de versie die we kennen van de iPhone. Zo heeft de Apple iPad 2017 wel een split screen-multitaskfunctie en zijn er speciale tablet-apps verkrijgbaar. Dat app-ecosysteem is sowieso wel een voordeel van deze tablet: de concurrentie met Android heeft wat minder kwalitatief goede tabletapps tot zijn beschikking.

Apple iPad 2017 videoreview

Ons volledige oordeel over de Apple iPad 2017 kon je eerder vandaag al lezen op WANT. De geschreven Apple iPad 9.7 review kun je via de link hieronder nog eens terugkijken. Voor onze meer visueel ingestelde bezoekers bespreken we de iPad 2017 ook op camera. In deze Apple iPad 2017 videoreview kom je in zo’n 7 minuten alles te weten over de nieuwe tablet. Sit back, relax and enjoy!

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters