Apple iPad Air 2 videoreview

De Apple iPad Air 2 is de opvolger van de al erg goede iPad Air, die Apple’s teruglopende tabletverkopen moet oplappen. In deze videoreview bekijken we hem.

De iPad Air was wat ons betreft al de beste tablet van het moment. Vooral omdat iOS gewoon een erg goed tablet-OS met erg goede tablet-apps is. Daarnaast wist de Air indruk te maken met zijn dunne ontwerp en snelle werking. Die twee zaken zijn in de iPad Air 2 nog verder verbeterd. De tablet heeft nu een nog snellere A8X-chip, die het apparaat erg snel laat werken. Daarnaast is hij flink aan het Sonja Bakkeren geweest en meet hij nu nog slechts 6,1 millimeter qua dikte. De iPad is nu ook voorzien van Apple’s Touch ID-vingerafdrukscanner, heeft een nog wat beter scherm meegekregen en ziet er nog altijd heel goed uit. Dat hij beter is dan zijn voorganger moge dus duidelijk zijn, in deze video vertellen we je hoeveel beter precies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bart Ceuleers -

    De iPad is nog steeds de best verkopende tablet samen met zijn mini versie maar de verschillen zijn niet baanbrekend en daarom zal de verkoop wat minderen. Ik heb alle iPads tot nu toe gehad en ga deze ook een keer overslaan omdat er geruchten zijn dat er in 2015 een iPad pro zou komen en daar wacht ik nog wel even op. De mijne doet het trouwens nog prima en voor de camera en de dikte van het apparaat ga ik niet veranderen. Bovendien vind ik mijn ipad air nog meer dan snel genoeg, of dat zo blijft na de volgende updates zal ik nog zien maar een ipad air 1 zou met gemak het aankomende iOS 9 nog moeten aankunnen daar mijn zus haar iPad 2 ook nog op iOS 8 draait en met de laatste update 8.1.1 moet ik zeggen dat het nog aanvaardbaar is ook, natuurlijk geen wonderen verwachten maar de dagdagelijkse dingen zonder problemen.

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

ios 11.3

Iedereen kan nu de betaversie van iOS 11.3 installeren lees verder

ios 11.3

Preview iOS 11.3: Meer animoji, uitbreiding ARKit, health en meer… lees verder

Trein OS iOS Apple Invisible tickets

NS en ING testen reizen met iPhone: Invisible Tickets lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters