Apple iPad mini preview

Dit is een preview van de nieuwe Apple iPad mini. De Apple iPad mini is nu beschikbaar en de komende tijd gaan wij hem uitgebreid reviewen op onze website en een video review ervan maken na afloop.

De iPad mini is voorzien van de zelfde A5-processor van Apple die ook in de iPad 2 zit. Deze dualcore Cortex A9-processor doet zijn werk op 1GHz. Daarnaast is er ook 1GB aan ram in de tablet standaard aanwezig om hem soepel te laten lopen. De tablet loopt uiteraard op iOS 6 en zal daarnaast gelijk een kleine update mee gaan krijgen in de vorm van iOS 6.0.1. Er is ook een 5-megapixelcamera op het toestel aanwezig en aan de voorkant is een iSight-camera aanwezig om mee te videobellen en opnames van je zelf te maken. De iPad mini zal net als de iPhone 5 over de nieuwe lightingconnector gaan beschikken. Het apparaat is slechts 7.2mm dik en weegt 308 gram. Volgens Apple is het apparaatje even zwaar als een blok papier.

Hierbij alvast onze preview van deze nieuwe tablet van Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio Metiary -

    De Nexus 7 biedt inderdaad veel meer waar voor zijn geld. Echter heeft de Ipad 1 groot voordeel en dat zijn de grote hoeveelheid apps die speciaal gemaakt zijn voor tablets

    1. Danijel -

      De iPad apps waren in het begin voor de resolutie van de iPad mini ontworpen. Pas met de introductie van de iPad 3 zijn deze omhoog geschaald, maar desondanks zijn ze nog steeds geschikt voor de huidige resolutie van ondermeer de iPad mini. Wat mij betreft is er dus geen probleem.

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Apple iPhone 8

Deze feature willen iPhone-gebruikers het liefst van Android overnemen lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Apple iOS 11.1 emoji's

Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters