Apple iPhone 6 Plus review

Met de komst van de iPhone 6 Plus is Apple’s eerste phablet een feit. De telefoon heeft een 5,5-inch scherm en is qua uiterlijk identiek aan de gewone iPhone 6, die een 4,7-inch display heeft. In deze videoreview nemen we de Apple iPhone 6 Plus van top tot teen voor je door en beoordelen we hem.

Toen Steve Jobs nog leefde was het ondenkbaar dat Apple ooit met een grote smartphone zou komen. Sinds die tijd is er echter heel veel veranderd. iPhone-bezitters haakten op een gegeven moment af, puur en alleen omdat ze een grotere telefoon wilden. Apple geeft met de iPhone 6 Plus nu wat haar publiek wil. De iPhone 6 Plus is zelfs populairder dan Apple had gedacht.

In deze review nemen we hem helemaal door. Het ontwerp, de bouwkwaliteit, het scherm, zijn prestaties, de iOS-interface, de camera… Noem maar op. Er valt genoeg te bespreken. De telefoon heeft 1GB werkgeheugen en een dualcoreprocessor die 1,4 GHz klokt, de Apple A8. Het scherm van 5,5 inch heeft een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels.

Er zijn meerdere varianten van de iPhone 6 Plus. Het verschil zit ‘m in het opslaggeheugen. Er zijn varianten van 16, 64 en 128GB. Dit geheugen is niet uitbreidbaar met een microSD-kaart. Een bekend nadeel aan de iPhone-telefoons. De camera wijkt af van die in de iPhone 6. Hij schiet ook foto’s in 8 megapixel, maar beschikt niet over digitale beeldstabilisatie maar optische beeldstabilisatie. Een verbetering, dus.

Deze camera gaan we natuurlijk ook testen met een testvideo. Samengevat: genoeg te bespreken over de Apple iPhone 6 Plus, dus. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Apple iOS 11.1 emoji's

Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

iPhone 6 toestellen

Met iOS 11 hoef je nooit meer om wifi-wachtwoorden te vragen lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters