Apple iPhone 6 review

De Apple iPhone 6 is het nieuwe paradepaardje van de fabrikant en is eindelijk een beetje gegroeid. In deze video zullen we hem uitgebreid bespreken.

iPhones waren tot voor kort altijd nogal klein: het schermformaat bleef steken op 4 inch terwijl veel andere smartphones al een 5-, 5,5- of zelfs 6-inch scherm hadden. Daar heeft Apple nu wat aan gedaan met de komst van de nieuwe iPhone 6. Deze is er in twee versies: de iPhone 6 met een 4,7-inch scherm en de iPhone 6 Plus met een 5,5-inch scherm. Inmiddels zijn ze beiden op de markt en is het tijd voor een videoreview van de belangrijkste van de twee: de iPhone 6.

Naast het grotere scherm, heeft de iPhone 6 nog een aantal verbeteringen. De processor is weer wat verbeterd, de schermkwaliteit is omhoog gegaan en de iPhone 6 heeft een betere camera. Daarnaast is het design op de schop gegaan, is er een nfc-chip voor Apple Pay toegevoegd en is de vingerafdruksensor verbeterd. Daarnaast brengt iOS 8 de nodige wijzigingen mee en gaat het systeem beter om met de batterij waardoor de iPhone 6 langer meegaat. Het totaalplaatje ziet er erg goed uit. In deze video onderbouwen we dat verder.

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters