Apple iPhone 6 review

De Apple iPhone 6 is het nieuwe paradepaardje van de fabrikant en is eindelijk een beetje gegroeid. In deze video zullen we hem uitgebreid bespreken.

iPhones waren tot voor kort altijd nogal klein: het schermformaat bleef steken op 4 inch terwijl veel andere smartphones al een 5-, 5,5- of zelfs 6-inch scherm hadden. Daar heeft Apple nu wat aan gedaan met de komst van de nieuwe iPhone 6. Deze is er in twee versies: de iPhone 6 met een 4,7-inch scherm en de iPhone 6 Plus met een 5,5-inch scherm. Inmiddels zijn ze beiden op de markt en is het tijd voor een videoreview van de belangrijkste van de twee: de iPhone 6.

Naast het grotere scherm, heeft de iPhone 6 nog een aantal verbeteringen. De processor is weer wat verbeterd, de schermkwaliteit is omhoog gegaan en de iPhone 6 heeft een betere camera. Daarnaast is het design op de schop gegaan, is er een nfc-chip voor Apple Pay toegevoegd en is de vingerafdruksensor verbeterd. Daarnaast brengt iOS 8 de nodige wijzigingen mee en gaat het systeem beter om met de batterij waardoor de iPhone 6 langer meegaat. Het totaalplaatje ziet er erg goed uit. In deze video onderbouwen we dat verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. B.Kiderlen -

  Ik kan gewoon nog steeds niet begrijpen op wat voor manier dan ook deze hype te rechtvaardigen valt. De specs alleen al zijn (gezien de prijs) om te huilen, laat staan de "nieuwe" (lees: gekaapte) features die het apparaat biedt. De eeuwenoude compatibiliteitskwestie nagelaten, kan ik gewoon werkelijk waar niet begrijpen waarom mensen voor hetzelfde geld niet gewoon een veel betere, completere, universelere smartphone uitkiezen. Maar desalniettemin, we leven in een tijdperk waar Uggs en Croks aan de orde van de dag zijn, maar mensen….. denk nou toch eens even na voor je met de menigte meeloopt….. vind ik dan…

  1. Dominick -

   Het is gewoon een erg goede telefoon, ook al zijn de specificaties wat minder. Door de betere integratie tussen hardware en software en het wat minder zware iOS is dat geen probleem. Of je er zoveel geld voor over hebt is natuurlijk een tweede. Voor mij persoonlijk zou het antwoord nee zijn, maar dat betekent niet dat het niet te rechtvaardigen is 🙂

 2. Bart Ceuleers -

  Ik heb de mijne van de eerste dag dat hij in België beschikbaar was, ik heb de 64GB genomen omdat het nu al zo is dat 16GB nipt begint te worden en dat in de toekomst zeker zo zal zijn. Ik vind het persoonlijk de mooiste en beste iPhone tot nu toe maar dat zegde ik van elk toestel dus zijn ze goed bezig. Als ik één kritiekpuntje mag geven aan het adres van Apple dan is het dat zijn hun vorige toestellen, de 5S nu ineens 100€ goedkoper maken en dat kot de verkoper niet ten goede, voor de rest ben ik een happy iPhone user en naar het schijnt zou de 6+ nog veel beter zijn maar ik vind hem iets te groot.

 3. Marjan -

  Hallo mensen. Ik ben sinds twee weken overgestapt op een IPhone-6. Ik kom van Windowsphone Lumia 920. Ik moet zeggen dat ik de telefoon wel goed vind werken, maar wat is het saai…….er gebeurt niets op het scherm. Alleen die statische iconen…. En ja, ik heb spijt van de aankoop. Ik had tóch liever (achteraf) een nieuwe Lumia gehad. Ik probeer het nog even, maar ik denk dat het gewoon niet "mijn" besturingssysteem is.

 4. Rob Borremans -

  5 sterren?

  Geen optische beeldstabilisatie
  Geen goede multitasking
  Geen 4K opnamemogelijkheid
  Geen microsd slot
  Geen LTE Cat6

  Ik heb nu een 5s,en ik ben best bereid om 699 euro uit te geven.
  Maar het enige wat ik krijg voor mijn gevoel,is voor 699 alleen een groter scherm.
  Op reachability na,maar die heb je niet nodig met een 5S,vind ik de stap absoluut geen 699 euro waard.
  Heb je niks en je gaat dan een Iphone 6 aanschaffen is het misschien beter te rechtvaardigen.
  Als consument wil je ook graag het idee hebben dat je echt iets anders hebt gekocht voor dat geld,maar in dit geval heb je dat dus niet vind ik als je al een 5s hebt.
  Je koopt het toestel,zet je apps over en dat was het.
  Totaal niks nieuws,alleen een groter scherm.
  Jammer.

  1. Dominick -

   Ligt er een beetje aan hoe je hem gebruikt. Als je veel aanpast, gebruik maakt van apps die automatisch opstarten en dat soort dingen dan ga je je heel beperkt voelen. Als je vooral basisfuncties gebruikt is het prima. Aan de andere kant: als je tevreden bent met Android dan kun je heel wat besparen door bij Android te blijven.

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

ios 11.3

Iedereen kan nu de betaversie van iOS 11.3 installeren lees verder

ios 11.3

Preview iOS 11.3: Meer animoji, uitbreiding ARKit, health en meer… lees verder

Trein OS iOS Apple Invisible tickets

NS en ING testen reizen met iPhone: Invisible Tickets lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters