Apple iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5 review

De Samsung Galaxy S5 en de Apple iPhone 6 zijn misschien wel de twee belangrijkste high-endtelefoons op het moment. In deze video leggen we de twee paradepaardjes naast elkaar.

De Apple iPhone 6 is vrij recent op de markt gekomen, terwijl de Galaxy S5 alweer even meedraait. In de Androidwereld zou dat een groot verschil aan specificaties betekenen, maar bij Apple werkt het net wat anders waardoor de Galaxy S5 het qua specs nog steeds makkelijk wint. Dat betekent echter niet dat de iPhone 6 per definitie de slechtere telefoon is. Zoals bekend is de integratie tussen hardware en software van Apple beter en dat vertaalt zich ook door in de iPhone 6. Daardoor zijn de S5 en de iPhone 6 erg aan elkaar gewaagd in de praktijk, zoals je in deze video kunt zien. Wel moet opgemerkt worden dat er nogal een prijsverschil tussen de twee bestaat. De Samsung kost €420 terwijl de iPhone 6 in zijn goedkoopste versie €670 op moet brengen. Of dat prijsverschil te verantwoorden is zal per persoon verschillen, maar met deze video proberen we je in ieder geval verder te helpen in de keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jerry L. -

    Ik had graag wat meer details gezien over de specs. Bijvoorbeeld dat de Samsung een Qualcomm Snapdragon 801 chip heeft en z'n cpu geklokt is op 2.5 GHz. Wat heeft de Iphone bijvoorbeeld? Staat me iets bij met een Duo-core maar wat precies weet ik niet. Maar wellicht is het een weloverwogen beslissing geweest om dat eruit te laten, dat weet ik niet. Lijkt mij in ieder geval er wel bij horen!

    Verder coolw gedaan, mooi neutraal en objectief gebleven. Vooral dat laatste zie je niet overal.

    1. Dominick -

      Heeft eerlijk gezegd vooral met de overgang naar ons nieuwe format te maken. Normaal hadden we altijd een momentje voor de specs, maar die is nu een beetje tussen de wal en het schip gevallen. Gaan we zeker weer terugbrengen, thanks!

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters