Apple iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5 review

De Samsung Galaxy S5 en de Apple iPhone 6 zijn misschien wel de twee belangrijkste high-endtelefoons op het moment. In deze video leggen we de twee paradepaardjes naast elkaar.

De Apple iPhone 6 is vrij recent op de markt gekomen, terwijl de Galaxy S5 alweer even meedraait. In de Androidwereld zou dat een groot verschil aan specificaties betekenen, maar bij Apple werkt het net wat anders waardoor de Galaxy S5 het qua specs nog steeds makkelijk wint. Dat betekent echter niet dat de iPhone 6 per definitie de slechtere telefoon is. Zoals bekend is de integratie tussen hardware en software van Apple beter en dat vertaalt zich ook door in de iPhone 6. Daardoor zijn de S5 en de iPhone 6 erg aan elkaar gewaagd in de praktijk, zoals je in deze video kunt zien. Wel moet opgemerkt worden dat er nogal een prijsverschil tussen de twee bestaat. De Samsung kost €420 terwijl de iPhone 6 in zijn goedkoopste versie €670 op moet brengen. Of dat prijsverschil te verantwoorden is zal per persoon verschillen, maar met deze video proberen we je in ieder geval verder te helpen in de keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jerry L. -

    Ik had graag wat meer details gezien over de specs. Bijvoorbeeld dat de Samsung een Qualcomm Snapdragon 801 chip heeft en z'n cpu geklokt is op 2.5 GHz. Wat heeft de Iphone bijvoorbeeld? Staat me iets bij met een Duo-core maar wat precies weet ik niet. Maar wellicht is het een weloverwogen beslissing geweest om dat eruit te laten, dat weet ik niet. Lijkt mij in ieder geval er wel bij horen!

    Verder coolw gedaan, mooi neutraal en objectief gebleven. Vooral dat laatste zie je niet overal.

    1. Dominick -

      Heeft eerlijk gezegd vooral met de overgang naar ons nieuwe format te maken. Normaal hadden we altijd een momentje voor de specs, maar die is nu een beetje tussen de wal en het schip gevallen. Gaan we zeker weer terugbrengen, thanks!

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters