Apple iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5 review

De Samsung Galaxy S5 en de Apple iPhone 6 zijn misschien wel de twee belangrijkste high-endtelefoons op het moment. In deze video leggen we de twee paradepaardjes naast elkaar.

De Apple iPhone 6 is vrij recent op de markt gekomen, terwijl de Galaxy S5 alweer even meedraait. In de Androidwereld zou dat een groot verschil aan specificaties betekenen, maar bij Apple werkt het net wat anders waardoor de Galaxy S5 het qua specs nog steeds makkelijk wint. Dat betekent echter niet dat de iPhone 6 per definitie de slechtere telefoon is. Zoals bekend is de integratie tussen hardware en software van Apple beter en dat vertaalt zich ook door in de iPhone 6. Daardoor zijn de S5 en de iPhone 6 erg aan elkaar gewaagd in de praktijk, zoals je in deze video kunt zien. Wel moet opgemerkt worden dat er nogal een prijsverschil tussen de twee bestaat. De Samsung kost €420 terwijl de iPhone 6 in zijn goedkoopste versie €670 op moet brengen. Of dat prijsverschil te verantwoorden is zal per persoon verschillen, maar met deze video proberen we je in ieder geval verder te helpen in de keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jerry L. -

    Ik had graag wat meer details gezien over de specs. Bijvoorbeeld dat de Samsung een Qualcomm Snapdragon 801 chip heeft en z'n cpu geklokt is op 2.5 GHz. Wat heeft de Iphone bijvoorbeeld? Staat me iets bij met een Duo-core maar wat precies weet ik niet. Maar wellicht is het een weloverwogen beslissing geweest om dat eruit te laten, dat weet ik niet. Lijkt mij in ieder geval er wel bij horen!

    Verder coolw gedaan, mooi neutraal en objectief gebleven. Vooral dat laatste zie je niet overal.

    1. Dominick -

      Heeft eerlijk gezegd vooral met de overgang naar ons nieuwe format te maken. Normaal hadden we altijd een momentje voor de specs, maar die is nu een beetje tussen de wal en het schip gevallen. Gaan we zeker weer terugbrengen, thanks!

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters