Apple iPhone 7 hands-on

AMSTERDAM – Eerder deze maand heeft Apple zijn twee nieuwe iPhones voorgesteld aan de wereld: de Apple iPhone 7 en Apple iPhone 7 Plus. Sebastien en Imre hebben reeds kort met de Apple iPhone 7 kunnen spelen en ze vertellen je in deze hands-on video alles over Apple’s nieuwe toestel.

Geen headphone-jack

Het is al honderden keren in het nieuws geweest dat Apple zijn nieuwe iPhones niet heeft voorzien van een headphone-jack. De reden hiervoor is dat de 3.5mm aansluiting die je op zo goed als ieder toestel terugvindt en standaard is voor het luisteren naar muziek. Maar Apple wil dit veranderen. Het Amerikaanse bedrijf wil, met de verwijdering van de 3.5mm aansluiting van zijn iPhone 7, ervoor zorgen dat iedereen overstapt op draadloze headsets. Bij Apple denken ze dat dit de toekomst is. Heb je toch nog liever een kabel? Dan zul je oftewel een adapter moeten gebruiken of een nieuwe headset kopen met een lightning-aansluiting.

iPhone 7

Voor de release van Apple’s nieuwe smartphones was het een beetje onduidelijk hoe de nieuwe iPhones zouden heten. Er gingen namelijk meerdere geruchten dat Apple de iPhone 7-naam wilde houden voor volgend jaar. Deze geruchten waren dus fout. Maar Apple heeft zijn nieuwe iPhones niet alleen voorzien van een ‘nieuwe naam’, ze hebben de toestellen ook voorzien van een aantal nieuwe en handige functie. Zo zijn de nieuwe iPhones volledig waterdicht. Ook zijn ze voorzien van betere camera’s, een krachtigere processor, betere schermen en dual-speakers.

Home button

Waar de Apple iPhone 7 niet van voorzien is, is van een ‘echte’ thuisknop. Net zoals het geval is bij de trackpads in de nieuwe MacBooks kun je de thuisknop van de iPhone 7 niet indrukken. Wel is de knop aanraakgevoelig, en wanneer je hem ‘indrukt’ zorgt een taptic engine voor een trilling die een druk op een echte knop moet simuleren.

Wat we van dit alles vinden na de iPhone 7 kort gebruikt te hebben vertellen we je in deze hands-on van de Apple iPhone 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters