Apple iPhone 7 Plus: redenen om (niet) te kopen

Dat de Apple iPhone 7 Plus een populaire smartphone is moeten we je niet vertellen. Maar waarom zou je de nieuwe topper van Apple nu eigenlijk (niet) moeten kopen? Op deze vraag geven we je een antwoord in deze video!

iPhone

Negen jaar geleden begon het allemaal voor de iPhone met de iPhone 3G. Nu, zoveel jaren later, heeft Apple zijn iPhone 7 Plus aangekondigd. In vergelijking met de eerste iPhone is de iPhone 7 Plus niet alleen veel groter en sneller, ook qua ontwerp is er een wereld van verschil.

Prestaties

Eén van de redenen waarom de iPhone 7 Plus het kopen waard is zijn de prestaties van de smartphone. Intern zit er namelijk een Apple A10 Fusion-processor gekoppeld aan 3GB werkgeheugen. Op papier niets te spectaculair dus, maar in de werkelijkheid is het dit wel. Alles wat je met de iPhone doet gaat soepel en zonder enige haperingen. Zelfs grafisch zware applicaties vormen geen enkel probleem voor het nieuwe vlaggenschip van Apple.

iOS

De voornaamste reden dat de iPhone 7 Plus zo soepel loopt ligt aan de optimalisatie van de software en de hardware van het toestel. Apple is er sinds de eerste iPhone al voor gekend de software van zijn iPhones perfect af te stemmen op de hardware die je terugvindt in de toestellen. In het geval van de 7 Plus is deze software iOS 10.1.1 . In iOS 10 zijn er niet heel erg veel visuele veranderingen doorgevoerd, maar Apple heeft hier en daar wel een aantal handige functies toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters