Apple iPhone 7 Plus: redenen om (niet) te kopen

Dat de Apple iPhone 7 Plus een populaire smartphone is moeten we je niet vertellen. Maar waarom zou je de nieuwe topper van Apple nu eigenlijk (niet) moeten kopen? Op deze vraag geven we je een antwoord in deze video!

iPhone

Negen jaar geleden begon het allemaal voor de iPhone met de iPhone 3G. Nu, zoveel jaren later, heeft Apple zijn iPhone 7 Plus aangekondigd. In vergelijking met de eerste iPhone is de iPhone 7 Plus niet alleen veel groter en sneller, ook qua ontwerp is er een wereld van verschil.

Prestaties

Eén van de redenen waarom de iPhone 7 Plus het kopen waard is zijn de prestaties van de smartphone. Intern zit er namelijk een Apple A10 Fusion-processor gekoppeld aan 3GB werkgeheugen. Op papier niets te spectaculair dus, maar in de werkelijkheid is het dit wel. Alles wat je met de iPhone doet gaat soepel en zonder enige haperingen. Zelfs grafisch zware applicaties vormen geen enkel probleem voor het nieuwe vlaggenschip van Apple.

iOS

De voornaamste reden dat de iPhone 7 Plus zo soepel loopt ligt aan de optimalisatie van de software en de hardware van het toestel. Apple is er sinds de eerste iPhone al voor gekend de software van zijn iPhones perfect af te stemmen op de hardware die je terugvindt in de toestellen. In het geval van de 7 Plus is deze software iOS 10.1.1 . In iOS 10 zijn er niet heel erg veel visuele veranderingen doorgevoerd, maar Apple heeft hier en daar wel een aantal handige functies toegevoegd.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters