Apple iPhone 7 Plus: redenen om (niet) te kopen

Dat de Apple iPhone 7 Plus een populaire smartphone is moeten we je niet vertellen. Maar waarom zou je de nieuwe topper van Apple nu eigenlijk (niet) moeten kopen? Op deze vraag geven we je een antwoord in deze video!

iPhone

Negen jaar geleden begon het allemaal voor de iPhone met de iPhone 3G. Nu, zoveel jaren later, heeft Apple zijn iPhone 7 Plus aangekondigd. In vergelijking met de eerste iPhone is de iPhone 7 Plus niet alleen veel groter en sneller, ook qua ontwerp is er een wereld van verschil.

Prestaties

Eén van de redenen waarom de iPhone 7 Plus het kopen waard is zijn de prestaties van de smartphone. Intern zit er namelijk een Apple A10 Fusion-processor gekoppeld aan 3GB werkgeheugen. Op papier niets te spectaculair dus, maar in de werkelijkheid is het dit wel. Alles wat je met de iPhone doet gaat soepel en zonder enige haperingen. Zelfs grafisch zware applicaties vormen geen enkel probleem voor het nieuwe vlaggenschip van Apple.

iOS

De voornaamste reden dat de iPhone 7 Plus zo soepel loopt ligt aan de optimalisatie van de software en de hardware van het toestel. Apple is er sinds de eerste iPhone al voor gekend de software van zijn iPhones perfect af te stemmen op de hardware die je terugvindt in de toestellen. In het geval van de 7 Plus is deze software iOS 10.1.1 . In iOS 10 zijn er niet heel erg veel visuele veranderingen doorgevoerd, maar Apple heeft hier en daar wel een aantal handige functies toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters