Apple iPhone 7 Plus vs Google Pixel XL review

De Apple iPhone 7 Plus en de Google Pixel XL staan beide aan de top van de voedselketen van hun eigen besturingssysteem. De iPhone representeert het beste van Apple, de Pixel het beste van Google. In deze video vergelijken we twee smartphones met elkaar.

Apple iPhone 7 Plus

Apple verkoopt de iPhone 7 in twee versies: de grotere iPhone 7 Plus en de kleinere iPhone 7. De iPhone 7 Plus is Apple’s evenbeeld van de Pixel XL; de iPhone 7 neemt het op tegen de Pixel. De iPhone 7 Plus is voorzien van 3GB werkgeheugen met daarachter een Apple A10 fusion-quadcore processor. Op papier is de processor niet zo veelbelovend, maar in de werkelijkheid is hij dit wel. Alles wat je met de Apple iPhone 7 Plus doet gaat zonder enige hapering en zelfs grafisch zware applicaties vormen geen enkel probleem. Op de achterkant van de iPhone 7 Plus zit een dubbele 12-megapixelcamera die voor 2x optische zoom zorgt. Voorop kun je een 7-megapixelcamera vinden. Verder heeft de grote iPhone een 5,5-inch full HD-scherm en een waterdichte behuizing.

Google Pixel XL

De Google Pixel XL vertoont de nodige gelijkenissen met de iPhone 7 Plus, vooral qua dimensies en globale vorm. Van een afstandje is het eenvoudig om de twee door elkaar te halen. Als je dichterbij komt is het duidelijk dat de Pixel XL wel echt een ander toestel is. Hij heeft geen knoppen onder het scherm, de vingerafdrukscanner zit achterop en de camera steekt niet uit. Ook de waterdichtheid is grotendeels verloren gegaan: de Pixel XL kan alleen tegen spatwater. Het scherm is 5,5 inch groot en heeft een quad HD-resolutie, de camera maakt foto’s in 12 megapixel en onder de motorkap tikt een Snapdragon 821-processor gekoppeld aan 4GB werkgeheugen. Dat alles draait op de nieuwste Androidversie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Nokia 9 render

Fabriek lekt renders Nokia 9: premium Android smartphone lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters