5 redenen om de Apple iPhone 8 Plus (niet) te kopen

De Apple iPhone 8 Plus is dan wel niet het meest indrukwekkende toestel van Apple dit jaar; het is voor iPhone-liefhebbers wel een goede deal. Wie genoegen neemt met een wat ouder ontwerp en Face ID niet zo belangrijk vindt, bespaart zo bijna €300. Wil je een Apple iPhone 8 Plus kopen maar ben je er nog niet helemaal uit? In deze video presenteren we je 5 reden om dat wel óf juist niet te doen.

Niet zo flitsend

Zoals we hierboven al zeiden: de iPhone 8 Plus heeft niet het flitsende nieuwe ontwerp van de iPhone X. Sterker nog: hij heeft een ontwerp dat in de basis vier jaar oud is. En daarmee loopt hij stevig achter tegenover veel andere smartphones die je op dit moment kunt kopen. Vooral de schermranden zijn nogal aan de grote kant.

Apple iPhone 8 Plus kopen

Dat is meteen een belangrijke reden om de Apple iPhone 8 Plus niet te kopen. Gelukkig zijn er ook zeker redenen om wél voor het toestel te gaan. Zo heeft hij bijvoorbeeld een geweldige camera en is het een van de krachtigste smartphones ooit.

Als je ons volledige oordeel over de Apple iPhone 8 Plus wilt weten kun je het beste terecht in onze uitgebreide review. Als je daar geen zin in hebt en gewoon snel de belangrijkste voor- en nadelen van het toestel wilt weten is deze video ideaal voor jou. Los van de hierboven genoemde redenen vertellen we je nog een goede reden om wel voor het toestel te gaan, en een om juist niet voor het toestel te gaan. En nee, de hoge prijs van bijna 900 euro is daar niet een van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters