5 redenen om de Apple iPhone 8 Plus (niet) te kopen

De Apple iPhone 8 Plus is dan wel niet het meest indrukwekkende toestel van Apple dit jaar; het is voor iPhone-liefhebbers wel een goede deal. Wie genoegen neemt met een wat ouder ontwerp en Face ID niet zo belangrijk vindt, bespaart zo bijna €300. Wil je een Apple iPhone 8 Plus kopen maar ben je er nog niet helemaal uit? In deze video presenteren we je 5 reden om dat wel óf juist niet te doen.

Niet zo flitsend

Zoals we hierboven al zeiden: de iPhone 8 Plus heeft niet het flitsende nieuwe ontwerp van de iPhone X. Sterker nog: hij heeft een ontwerp dat in de basis vier jaar oud is. En daarmee loopt hij stevig achter tegenover veel andere smartphones die je op dit moment kunt kopen. Vooral de schermranden zijn nogal aan de grote kant.

Apple iPhone 8 Plus kopen

Dat is meteen een belangrijke reden om de Apple iPhone 8 Plus niet te kopen. Gelukkig zijn er ook zeker redenen om wél voor het toestel te gaan. Zo heeft hij bijvoorbeeld een geweldige camera en is het een van de krachtigste smartphones ooit.

Als je ons volledige oordeel over de Apple iPhone 8 Plus wilt weten kun je het beste terecht in onze uitgebreide review. Als je daar geen zin in hebt en gewoon snel de belangrijkste voor- en nadelen van het toestel wilt weten is deze video ideaal voor jou. Los van de hierboven genoemde redenen vertellen we je nog een goede reden om wel voor het toestel te gaan, en een om juist niet voor het toestel te gaan. En nee, de hoge prijs van bijna 900 euro is daar niet een van.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters