Apple iPhone 8 Plus videoreview

De Apple iPhone 8 Plus volgt de iPhone 7 Plus op en doet dat zonder al te veel verrassingen. In deze Apple iPhone 8 Plus videoreview kijken we of het toestel de moeite waard is.

Typische iPhone

De iPhone 8 Plus is in de basis ‘gewoon’ een iPhone. Sinds de iPhone 6 Plus is er weinig veranderd aan het concept van Apple’s smartphone. Althans, als je de iPhone X die binnenkort uitkomt niet meerekent. Dat betekent dat de iPhone 8 Plus een goede en gebruiksvriendelijke telefoon is. Maar ook dat hij wat achterloopt tegenover de rest van de markt. Zo heeft hij bijvoorbeeld nog altijd erg grote schermranden en ondersteunt hij geen split-screen multitasken. Typische iPhone-kwaaltjes als het ontbreken van uitbreidbaar geheugen en de beperkingen die iOS oplegt zijn natuurlijk ook nog aanwezig.

Daar krijg je wel een razendsnelle smartphone met een goede camera voor terug. In de benchmarks is de iPhone 8 Plus zelfs de instapversie van de MacBook Pro te slim af. Vergeleken met andere smartphones scoort hij nog veel beter. Ook de camera is een duidelijk voordeel. De 12-megapixel hoofdcamera wordt vergezeld door een 12-megapixelcamera met telelens. Zo kun je zoomen en gebruik maken van een uitgebreide portretmodus.

Goede deal

Wie vervolgens bedenkt dat de iPhone X ruim €250 extra kost en behalve het randloze oledscherm eigenlijk helemaal niet zoveel toevoegt, kan alleen maar concluderen dat de iPhone 8 Plus in ieder geval voor iOS-liefhebbers een goede deal is. Hij is met zijn prijs van ongeveer  €900 nog steeds alles behalve goedkoop, maar voor dat geld koop je wel een smartphone waar je lang plezier van zult hebben.

In deze Apple iPhone 8 Plus videoreview vertellen we je alle ins en outs van Apple’s nieuwe grote smartphone.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters