Apple iPhone SE videoreview

De iPhone SE is Apple’s kleinste toestel met de krachtigste specificaties. Of deze telefoon geschikt is voor jou, zul je zien in deze video.

Wanneer je kijkt naar de iPhone SE is het zichtbaar dat dit toestel veel designelementen heeft van eerdere iPhones. Hierdoor heeft de telefoon een klein body met hoekige, afgeslepen randen en glazen plaatjes in de achterkant. Voelt dit design gedateerd aan, of heeft Apple er goed aan gedaan het te gebruiken?

Visuele kracht

Een 4-inch retinascherm met een resolutie van 1136 x 640 is verantwoordelijk voor het tonen van media. Door zijn resolutie heeft dit display een pixeldichtheid van 326ppi (pixels per inch). Wanneer je jezelf in fel zonlicht bevindt, merk je dat het scherm helder genoeg kan. Al met al is de schermkwaliteit prima, maar moet je rekening houden met het kleine formaat van de telefoon.

Onder de kap zitten een dualcore Apple A9-processor geklokt op 1,86GHz en 2GB werkgeheugen. Veel telefoons van concurrenten hebben krachtigere specificaties. Door software optimalisatie blijken iPhones vaak sneller dan verwacht zou worden wanneer je naar de specificaties kijkt. Voorgaande iPhones waren relatief snel, of Apple’s huidige telefoon deze trend volgt, zie je ook in de video.

Camera’s

In de achterkant zit dezelfde camera als in de iPhone 6s. Namelijk een 12-megapixelsensor waarmee je erg goede foto’s en video’s kunt opnemen. Testfoto’s en testvideo’s zijn te zien in onze geschreven review. Met de voorcamera maak je selfies met een maximale resolutie van 1,2 megapixel. Dit betekent dat deze voorcamera op papier onderdoet voor die in de 6s, of dit in praktijk ook zo is zoeken we uit.

Prijs

Het prijskaartje van dit toestel is relatief klein voor een iPhone, namelijk €489. Voor dit geld krijg je helaas maar 16GB aan opslaggeheugen, wat voor veel consumenten te weinig zal zijn.

Videoreview

Hieronder vind je de videoreview van dit toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik -

   Inderdaad een slechte revieuw!
   Sinds sebas het doet kijk hier niet meer!
   Je kunt in al zijn revieuws merken dat hij Pro samsung fanaat is en dus vergelijkingen maakt die niet realistisch zijn.
   Daarom komen al zijn revieuws niet meer geloofwaardig over….

   Daarom ik kijk liever bij tweakers.

   1. Sebastien Debaenst -

    Ik ben niet Pro Samsung… Hoe dan ook, ik heb deze review niet gemaakt. Dus ik zie niet in waarom jij de iPhone SE review slecht vindt.

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters