Apple iPhone X videoreview

Daar is ‘ie dan! De langverwachte Apple iPhone X. In deze Apple iPhone X videoreview bespreken we alle ins en outs van het toestel en kijken we of hij zijn torenhoge prijs waard is.

Duurste smartphone ooit

Nog even los van wat hij kan, is het namelijk belangrijk om je te realiseren dat de iPhone X de duurste smartphone ooit is. De basisversie kost €1159 en als je meer opslagruimte wilt ben je zelfs ruim 1300 euro kwijt voor het apparaat. Veel geld, zeker omdat het toestel functioneel niet zo heel veel biedt boven een iPhone 8 Plus die zo’n driehonderd euro minder kost. Vergeleken met de net wat oudere Samsung Galaxy S8 is de iPhone X zelfs ruimt twee keer zo duur.

iPhone van de toekomst

Als je dan besloten hebt om afscheid te nemen van je zuurverdiende geld krijg je wel een toestel dat met recht de iPhone van de toekomst genoemd mag worden. Het bijna randloze scherm ziet er een stuk moderner uit dan het inmiddels oude ontwerp van de iPhone 8-serie, Face ID tilt het beveiligen van je toestel naar een nieuw niveau en het oledscherm is er stevig op vooruit gegaan.

Bovendien presteert de iPhone X gewoon heel erg goed. Hij heeft een van de snelste chipsets in een smartphone tot nu toe, kan prima de dag doorkomen met zijn batterij en is draadloos op te laden. De camera heeft een tweede zoomlens gekregen en zet indrukwekkende resultaten neer. En vanwege het Face ID-systeem aan de voorkant kun je ook selfies met een vervaagde achtergrond maken.

Kortom: een mooi stukje techniek waar je stevig voor betaalt. Of en voor wie dat de moeite waard is leggen we je uit in deze Apple iPhone X review.

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters