Apple iPhone Xs preview

Misschien had je het al wel meegekregen: de nieuwe iPhones zijn er. Hadden wij al eventjes door, alleen helaas hadden we ze nog niet in handen. Tot vandaag. En dus kun jij nu genieten van onze Apple iPhone Xs preview; een review volgt binnenkort.

S-jaar

Vorig jaar deed Apple een historisch grote update aan zijn iPhone in de vorm van het jubileummodel. De iPhone X, met zijn notch, amoledscherm en randloze ontwerp. Dit jaar is zoals, naar goede Apple-traditie, een ‘s-jaar’. Dat lijdt tot de ongelukkige namen iPhone Xs en iPhone Xs Max, maar vooral ook tot twee goede maar voorspelbare toestellen.

De iPhone Xs is sneller dan ooit, heeft een betere camera en een flink aantal wat minder in het oog springende updates. Denk aan een hogere schermhelderheid die buiten goed van pas komt, een betere speaker en een snellere implementatie van Face ID.

Twee maten

Een andere vernieuwing is dat de nieuwe iPhone in twee maten komt. De ‘gewone’ en de Max. De iPhone Xs heeft een scherm van 5,8 inch en is daarmee net zo groot als de iPhone X. De iPhone Xs Max heeft met zijn 6,5-inch scherm het grootste scherm in een iPhone ooit. Toch zorgt het nieuwe ontwerp ervoor dat hij nauwelijks groter is dan de oude iPhone 8 Plus, die een 5,5-inch scherm had.

Tot slot is er nog de iPhone Xr, een model met een 6,1-inch scherm. Die zal over ongeveer een maand uitkomen en valt verder vooral op door zijn vele kleurtjes. Dat speelsere uiterlijk hangt samen met een betere prijs: de Xr is met zijn €859 het ‘budgetmodel’, de prijs van de iPhone Xs begint bij €1159. Voor de grote versie betaal je zelfs nog €100 extra. Ka-ching!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters