Dit waren de beste smartphones van 2017

2017 zit erop. Tijd voor een kleine terugblik. In deze video bespreken we de vijf beste smartphones van het afgelopen jaar.

Terugblik op 2017

2017 was vooral het jaar van lange schermen en dubbele camera’s in de smartphonewereld. Daar schreven we al eerder over tijdens onze uitgebreide terugblik op 2017. Check die zeker ook even voor alle andere smartphonetrends van 2017.

In deze video kijken we niet naar de trends, maar hebben we het over de toestellen zelf. Welke toestellen zijn de moeite waard en welke hebben de smartphonemarkt het afgelopen jaar gedefinieerd? In deze video zie en hoor je er alles over.

Beste smartphones 2017

De toestellen die we bespreken zijn dus de beste smartphones van 2017. Niet zozeer de beste toestellen in absolute zin, want dan zou het een erg saai en vooral ook duur rijtje worden. Het gaat dan ook om de beste smartphones in relatieve zin. Toestellen die voor hun prijs erg goed zijn en een voorbeeld hebben gezet voor de rest van de markt.

Dat betekent dat natuurlijk een topper als de Samsung Galaxy S8 terugkomt in de lijst, maar we ook aandacht hebben voor bijvoorbeeld de veel goedkopere Motorola Moto G5. En alles daar tussenin. Ben jij het met de lijst eens? Of vond jij hele andere toestellen de beste smartphones van het afgelopen jaar? We horen het graag in een reactie onder deze video.

Benieuwd naar de beste producten van 2017 in alle categorieën? Check dan zeker ook even de WANT Awards van 2017. Daar bespreken we bijvoorbeeld ook de beste games, de beste elektrische auto’s en de beste outdoorgadgets.

iPhone SE 2

De headphone jack leeft voort: Is dit de iPhone SE 2? lees verder

Apple iPhone X

Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones lees verder

Oppo F7

Oppo lanceert F7 smartphone als persoonlijke beauty assisistent lees verder

OnePlus 6

Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan lees verder

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters