Dit zijn de vijf beste smartphones onder €600

De IFA staat voor de deur en dus komen er weer heel wat nieuwe smartphones aan. Dat betekent dat de eerdere toppers van dit jaar inmiddels vaak in prijs gedaald zijn. Voor minder dan €60o kun je daarom heel wat interessante smartphones kopen. In deze video bespreken we de beste smartphones onder €600.

High-end smartphones

Nieuwe high-endsmartphones hebben vaak een adviesprijs tussen de €600 en €800; nét buiten de prijscategorie van deze video dus. Maar zodra die toestellen iets langer op de markt zijn zakken ze meestal snel onder de €600. Dat betekent dat je bijvoorbeeld de vlaggenschepen van Huawei en LG gewoon voor minder dan €600 kunt kopen en dus in dit lijstje kunt terugvinden. Bovendien zijn er het afgelopen jaar wat ‘budget vlaggenschepen’ uitgebracht, die ook minder dan €600 kosten.

Beste smartphones onder €600

De hoogste tijd dus voor een top 5 van de beste smartphones onder €600. Maar we zouden WANT niet zijn als we wie geen €600 wil stukslaan op een smartphone niet ook zouden helpen. Daarom hebben we een uitgebreide koopgids gemaakt met de beste smartphones in alle prijsklassen. En natuurlijk kun je ook bij onze andere top 5-video’s terecht, bijvoorbeeld van de vijf beste waterdichte smartphones.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nog steeds niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht. Wie weet hebben wij of een van onze lezers een gouden tip voor je.

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters