Dit zijn de vijf beste smartphones onder €600

De IFA staat voor de deur en dus komen er weer heel wat nieuwe smartphones aan. Dat betekent dat de eerdere toppers van dit jaar inmiddels vaak in prijs gedaald zijn. Voor minder dan €60o kun je daarom heel wat interessante smartphones kopen. In deze video bespreken we de beste smartphones onder €600.

High-end smartphones

Nieuwe high-endsmartphones hebben vaak een adviesprijs tussen de €600 en €800; nét buiten de prijscategorie van deze video dus. Maar zodra die toestellen iets langer op de markt zijn zakken ze meestal snel onder de €600. Dat betekent dat je bijvoorbeeld de vlaggenschepen van Huawei en LG gewoon voor minder dan €600 kunt kopen en dus in dit lijstje kunt terugvinden. Bovendien zijn er het afgelopen jaar wat ‘budget vlaggenschepen’ uitgebracht, die ook minder dan €600 kosten.

Beste smartphones onder €600

De hoogste tijd dus voor een top 5 van de beste smartphones onder €600. Maar we zouden WANT niet zijn als we wie geen €600 wil stukslaan op een smartphone niet ook zouden helpen. Daarom hebben we een uitgebreide koopgids gemaakt met de beste smartphones in alle prijsklassen. En natuurlijk kun je ook bij onze andere top 5-video’s terecht, bijvoorbeeld van de vijf beste waterdichte smartphones.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nog steeds niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht. Wie weet hebben wij of een van onze lezers een gouden tip voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jochem -

    Even iets wat niets met deze video heeft te maken, maar hebben jullie al informatie gekregen over het Apple-event in september en of daar ook een nieuwe iPhone se 2 zal worden gepresenteerd.

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters