Top 5: beste smartphones onder €600

Voor €600 heb je de keuze uit topsmartphones van vorig jaar, of net-niet-top-smartphones van dit jaar. Je kunt voor dat geld kortom een heleboel interessante smartphones kopen. In deze video vertellen we je wat de beste smartphones onder €600 zijn.

High-end smartphones

Nieuwe high-endsmartphones hebben vaak een adviesprijs tussen de €600 en inmiddels €900; nét buiten de prijscategorie van deze video dus. In een aantal gevallen is die prijs echter vrij snel gezakt waardoor er inmiddels al vlaggenschepen van dit jaar zijn die je wel voor €600 kunt krijgen. Bovendien vallen de beste toestellen van 2017 over het algemeen in die prijsklasse.

Dat zijn dan wel geen nieuwe high-endsmartphones meer, maar omdat de smartphonemarkt niet zo gek snel meer beweegt tegenwoordig doen ze weinig onder voor de recente modellen. Ze zijn misschien iets trager en hebben wat minder leuke extraatjes, maar als je daarmee kunt leven bespaar je wel mooi een paar honderd euro.

Beste smartphones onder €600

Hoog tijd dus voor een top 5 van de beste smartphones onder €600. Die kun je in de onderstaande video vinden. Natuurlijk hebben we ook tips voor wie geen €600 wil stukslaan op een smartphone. Bijvoorbeeld onze uitgebreide koopgids met de beste smartphones in alle prijsklassen. Of onze andere top 5-video’s, bijvoorbeeld van de vijf beste smartphones onder €400.

Verder nog belangrijk om je te realiseren: slechte smartphones kun je bijna niet meer krijgen in deze prijsklasse. De verschillen zitten hem vooral in de details en dat betekent dat de verkeerde keuze eigenlijk niet meer bestaat. Je zit dus altijd goed, zelfs als je niet voor een van de toestellen uit deze video gaat.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters