Top 5: beste smartphones onder €600

Wat zijn de beste smartphones onder €600? Die vraag beantwoorden we in deze video. Na top 5-lijstjes in de wat lagere prijsklassen is het nu tijd voor de vijf beste smartphones in de absolute topklasse. Hoewel niet alle smartphones voor minder dan 600 euro verkrijgbaar zijn, zijn de meeste toppers op de smartphonemarkt inmiddels wel voor dat geld verkrijgbaar.

High-end smartphones

Nieuwe high-endsmartphones hebben vaak een adviesprijs tussen de €600 en €800; nét buiten de prijscategorie van deze video dus. Maar zodra die toestellen iets langer op de markt zijn zakken ze meestal snel onder de €600. Dat betekent dat je bijvoorbeeld de vlaggenschepen van Samsung, LG, HTC en Motorola gewoon voor minder dan €600 kunt kopen en dus in dit lijstje kunt terugvinden. Alleen een aantal echt nieuw toppers, zoals de Sony Xperia XZ en Huawei Mate 9, vallen nog buiten deze klasse. En natuurlijk Apple’s iPhone, want Apple staat erom bekend de fabrikant te zijn die zijn prijzen wel lang hoog weet te houden.

Beste smartphones onder €600

We bespreken in deze video dus de beste smartphones onder €600. Zo helpen we je door de bomen het bos weer te zien in de volle en onoverzichtelijke smartphonemarkt. Mocht je budget wat lager liggen dan €600, dan hebben we ook een groot aantal tips voor je. Zo maakten we recent een video van de vijf beste smartphones onder €100vijf beste smartphones onder €200vijf beste smartphones onder €300, vijf beste smartphones onder €400 en vijf beste smartphones onder €500. Bovendien hebben we onze Telekoopwijzer; een altijd actuele lijst van de beste smartphones in alle prijsklassen.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nog steeds niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht. De redactie van All About Phones zal zijn best doen om je dan persoonlijk verder te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters