Dit zijn de vijf beste smartphones met abonnement

De verkoop van losse smartphones neemt al een tijd flink toe in Nederland, wat direct ook betekent dat de verkoop van smartphones in combinatie met een abonnement afneemt. Toch kan het nog steeds erg interessant zijn om je nieuwe smartphone met een abonnement toe kopen. In deze video presenteren we de vijf beste smartphones met abonnement.

Combinatiekorting

Sinds kort zijn providers en verkopers verplicht om bij smartphones met een abonnement duidelijk weer te geven wat de kosten voor het abonnement zijn en wat de kosten voor het toestel zijn. Zogenaamd gratis smartphones bij je abonnement zijn er dus niet meer bij, maar eigenlijk heeft dat concept natuurlijk nooit echt bestaan. Wat nog wel gewoon toegestaan is en ook veelvuldig gebeurd, is het geven van een combinatiekorting. Zo kun je bijvoorbeeld op het moment van schrijven een iPhone SE kopen in combinatie met een Tele2-abonnement waarbij je maar €216 voor de smartphone betaalt. Niet slecht, gezien de losprijs van de iPhone SE op ongeveer vierhonderd euro ligt. En zo zijn er nog een aantal pareltjes van deals te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Motorola Moto E3 voor maar €24?

Goed zoeken bij de abonnementen kan dus zeker lonen als je naar een nieuwe smartphone op zoek bent. Omdat we bij All About Phones begrijpen dat niet iedereen daar zin in heeft of tijd voor heeft, helpen we je met deze video een handje.

Top 5 beste smartphones met abonnement

Normaal bespreken we in onze top 5-lijstjes alleen losse toestellen. Zo maakten we bijvoorbeeld recent lijstjes van de vijf beste smartphones onder €250 en vijf beste smartphones onder €350. Mensen die toch liever een smartphone met een abonnement kopen kunnen dus bij deze video terecht. We horen graag wat je ervan vindt en of we dit vaker moeten doen. Laat het weten in een reactie onder deze video.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters