Dit zijn de vijf beste smartphones met abonnement

De verkoop van losse smartphones neemt al een tijd flink toe in Nederland, wat direct ook betekent dat de verkoop van smartphones in combinatie met een abonnement afneemt. Toch kan het nog steeds erg interessant zijn om je nieuwe smartphone met een abonnement toe kopen. In deze video presenteren we de vijf beste smartphones met abonnement.

Combinatiekorting

Sinds kort zijn providers en verkopers verplicht om bij smartphones met een abonnement duidelijk weer te geven wat de kosten voor het abonnement zijn en wat de kosten voor het toestel zijn. Zogenaamd gratis smartphones bij je abonnement zijn er dus niet meer bij, maar eigenlijk heeft dat concept natuurlijk nooit echt bestaan. Wat nog wel gewoon toegestaan is en ook veelvuldig gebeurd, is het geven van een combinatiekorting. Zo kun je bijvoorbeeld op het moment van schrijven een iPhone SE kopen in combinatie met een Tele2-abonnement waarbij je maar €216 voor de smartphone betaalt. Niet slecht, gezien de losprijs van de iPhone SE op ongeveer vierhonderd euro ligt. En zo zijn er nog een aantal pareltjes van deals te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Motorola Moto E3 voor maar €24?

Goed zoeken bij de abonnementen kan dus zeker lonen als je naar een nieuwe smartphone op zoek bent. Omdat we bij All About Phones begrijpen dat niet iedereen daar zin in heeft of tijd voor heeft, helpen we je met deze video een handje.

Top 5 beste smartphones met abonnement

Normaal bespreken we in onze top 5-lijstjes alleen losse toestellen. Zo maakten we bijvoorbeeld recent lijstjes van de vijf beste smartphones onder €250 en vijf beste smartphones onder €350. Mensen die toch liever een smartphone met een abonnement kopen kunnen dus bij deze video terecht. We horen graag wat je ervan vindt en of we dit vaker moeten doen. Laat het weten in een reactie onder deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters