Dit zijn de beste smartphones onder €400

Een goede smartphone kun je tegenwoordig kopen voor een erg nette prijs. Sterker nog: voor minder dan €400 heb je al een heuse high-endsmartphone te pakken. Welke dat is, zie je in deze video. We bespreken vandaag namelijk de vijf beste smartphones onder €400. Enjoy!

Honor 8 review productfoto: rechtop voorzijde zoomFabrikanten die hun topmodel uitbrengen voor €400 of minder zijn helaas schaars tegenwoordig. Als je even wacht kun je die toestellen echter soms wel voor dat geld kopen. Zo bieden Honor, Motorola en Alcatel hun topper op dit moment aan voor een prijs die (ver) onder de 400 euro ligt. Natuurlijk scoren die toestellen net wat minder dan de nieuwste topsmartphones die vaak honderden euro’s duurder zijn. Maar toch kun je voor €400 al een echte high-endsmartphone kopen tegenwoordig.

Beste smartphones onder €400

We bespreken in deze video de vijf beste smartphones onder €400. Daarmee hopen we je te kunnen helpen met je keuze in de volle en onoverzichtelijke smartphonemarkt. Mocht je budget nou wat lager of juist hoger dan €400 liggen, dan hebben we natuurlijk ook de nodige hulpmiddelen voor je. Zo maakten we recent een video van de vijf beste smartphones onder €300 en vijf beste smartphones zonder BKR-registratie. Bovendien hebben we onze Telekoopwijzer; een altijd actuele lijst van de beste smartphones in alle prijsklassen.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nou nog niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Martin -

  Inderdaad Bart!
  Waarom geen Lumia 950 (XL) met Windows 10 mobile?
  950 kost €299
  950 XL kost €399
  Beide worden soms op de website van Microsoft incl. Display Dock verkocht voor deze prijzen.
  Maar in de video gaat het alleen maar over Androide telefoons.
  en dat is jammer, heeel jammer.

 2. Bart -

  Waarom vermelden jullie geen Windows Phone in de lijst, ik ben er zeker van dat er een beter presterend toestel ergens tussen hoorde op Windows Phone.

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters