Top 5: beste smartphones onder €400

Wie niet per se het nieuwste van het nieuwste wil hebben, maar wel een smartphone wil die een high-end afwerking en functies heeft kan voor €400 prima uit de voeten. Bij welke toestellen dan? Dat vertellen we je in deze video, waarin we de vijf beste smartphones onder €400 bespreken.

High-end smartphones kosten tegenwoordig al gauw zes-, zeven- of zelfs achthonderd euro. Als het niet meer is. Gelukkig zakt de prijs van veel van die toestellen relatief snel en kun je als je met een iets trager en ouder toestel genoegen neemt wél van die luxe afwerking en extra functies genieten. Fabrikanten als Honor, Motorola en LG bieden wat oudere topmodellen aan voor relatief weinig geld. Daar kun je mooi je voordeel mee doen.

Beste smartphones onder €400

We bespreken in deze video de vijf beste smartphones onder €400. Zo helpen we je met je keuze in de volle en onoverzichtelijke smartphonemarkt. Mocht je budget nou wat lager of juist hoger dan €400 liggen, dan hebben we natuurlijk ook de nodige hulpmiddelen voor je. Zo maakten we recent een video van de vijf beste smartphones onder €300 en hebben we onze Telekoopwijzer; een altijd actuele lijst van de beste smartphones in alle prijsklassen.

Toevallig is de lijst op het moment opgebouwd met allemaal oude vlaggenschepen. De nieuwere toestellen die net onder de €400 kosten zijn op het moment een wat minder goede deal. Mocht je budget rond de vierhonderd euro liggen en je wel wat nieuws willen, dan raden we je aan om nog even te wachten. Binnenkort komen de Nokia 7 Plus en Asus Zenfone 5 eraan. Die gaan beiden €400 kosten en zijn beiden erg veelbelovend.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters