Dit waren de beste smartphones van het Mobile World Congress 2017

Het Mobile World Congress zit erop en de meeste content die we in Barcelona hebben gemaakt staat inmiddels live. Tijd om even terug te blikken. Dat doen we aan de hand van de beste smartphones die op de telecombeurs zijn aangekondigd. De top 5 beste smartphones van het Mobile World Congress 2017 dus.

Vlaggenschepen

De beursvloer in Barcelona wordt traditioneel door veel smartphonemerken aangegrepen om hun nieuwe vlaggenschip smartphone bekend te maken. Dit jaar liet Samsung het afweten, maar daarvoor in de plaats maakte Huawei op het Mobile World Congress zijn nieuwe topper bekend. En zo zagen we drie nieuwe toptoestellen op de beurs: de LG G6, Huawei P10 en Sony Xperia XZ Premium. Alledrie verdienen ze met recht een plaatsje tussen de beste smartphones van het Mobile World Congress 2017. Vooral de LG G6 met zijn Full Vision-scherm, waterdichte behuizing en dubbele 13-megapixelcamera kon ons erg bekoren.

Andere toppertjes

Maar natuurlijk is er meer dan alleen een aantal vlaggenschepen van grote merken. Zo kondigde bijvoorbeeld BlackBerry zijn nieuwe topper aan en herintroduceerde Nokia zichzelf op de beurs. Met een nieuwe variant van de 3310, maar ook met een aantal nieuwe smartphones. En natuurlijk waren er nog merken als Alcatel, Wiko en Lenovo die een duit in het smartphone-zakje deden. Uit al die nieuwe toestellen hebben wij de vijf beste gekozen, die je we je in deze video presenteren.

Wij zijn wel benieuwd. Wat vonden jullie de beste smartphones van het Mobile World Congress 2017? Laat het weten in een reactie onder deze video!

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters