Dit zijn de beste Sony-smartphones van het moment

Hoewel Sony geen gigantisch marktaandeel heeft, maakt het bedrijf zeker wel interessante smartphones. Vooral in het middensegment heeft Sony een aantal sterke inzendingen. In deze video nemen we de vijf beste Sony-smartphones van het moment met je door.

Oude toppers

In deze lijst bespreken we toestellen niet puur aan de hand van hoe goed ze zijn, maar speelt de prijs zeker ook een rol. Combineer dat met het feit dat Sony relatief weinig smartphones uitbrengt per jaar en het mag geen verrassing zijn dat er veel oude toppers van het merk in de lijst staan. Sterker nog: vier van de vijf besproken toestellen zijn ooit door Sony als belangrijkste toestel op het Mobile World Congress of de IFA aangekondigd.

Die focus op prijs betekent overigens dat je niet te zwaar moet tillen aan de volgorde van de lijst. De Sony Xperia XZ en Xperia X zijn bijvoorbeeld beiden uitstekende smartphones voor een nette prijs. Maar welke prijs dat is, dat verschilt nogal. Of de extra functionaliteit dat geld waard is moet je toch echt zelf beslissen.

De moeite waard

In ieder geval is elk toestel dat in deze lijst staat de moeite waard. Hoe duurder de toestellen worden, hoe beter de meeste zaken op orde zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooier scherm, een betere camera of een snellere processor. Maar in de basis zijn er niet eens zulke grote verschillen. Alle smartphones hebben de fijne Sony-interface en hebben of krijgen Android 8.0 Oreo. Natuurlijk doen ze alles wat je van een moderne telefoon mag verwachten.

Is Sony toch niet zo je ding, of ben je gewoon benieuwd wat er nog meer is? Bekijk dan ook eens onze top 5 van beste Huawei-smartphones.

Samsung Galaxy S9 Active

Samsung Galaxy S9 Active duikt op: Nederlandse lancering? lees verder

Xiaomi Mi 6x

Xiaomi Mi 6X onthuld: topspecs voor lage prijs lees verder

OnePlus 6

Mis dit niet: de officiële lancering van de OnePlus 6 komt eraan lees verder

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters