Black Rock smartphonehoesjes review

Hoesjes voor je smartphone zijn er in allerlei soorten en maten. Natuurlijk wel de juiste maat voor je smartphone, zodat het hoesje past, maar ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stijlen en soorten. Black Rock is een bedrijf dat, net als vele anderen, hoesjes maakt voor verschillende smartphones. Wat wij van enkele hoesjes vinden zie je in deze review.

Black Rock

Black Rock Mesh Booklet
Black Rock Mesh Booklet

Black Rock brengt smartphonehoesjes uit in verschillende materialen en met verschillende extra functies. Natuurlijk is de hoofdfunctie van een hoesje het beschermen van je toestel, maar er zijn een aantal hoesjes die meer doen dan dit. Neem bijvoorbeeld de Black Rock Mesh Booklet case. Dit hoesje is een flipcover-case, wat betekent dat je hem open en dicht kunt doen, als een soort boek wat je open slaat. Daarnaast kun je aan de binnenkant van het hoesje een pasje stoppen. Er zijn hoesjes waarbij je er meer dan één in kunt doen, maar bij de Black Rock Mesh Booklet case kun je er een enkele pas in doen.

Kijken we naar andere hoesjes, dan zien we er eentje gemaakt is van een opvallende materiaalkeus. Dit is de Black Rock Real Carbon case. Deze is niet van plastic of leer gemaakt, deze is gemaakt van glasvezel. Mede hierdoor is het hoesje stevig en heeft het een unieke stijl.

Als laatste hebben wij de Black Rock Air Case gereviewd wat een doorzichtige case is. Dit hoesje is eigenlijk een erg simpel hoesje. Geen poespas, geen extra functies, zelfs niet eens een kleur. Toch is dit voor de juiste doelgroep een prima hoesje. Deze cover is geschikt voor mensen die niet vinden dat een hoesje het design van de telefoon niet ten goede komt, maar wel wat extra bescherming toe willen voegen aan de behuizing. Deze kost net geen 16 euro.

Beschikbaarheid

Black Rock hoesjes zijn beschikbaar in verschillende webwinkels. Er zijn meer hoesjes dan de drie die wij bespreken, waardoor er dus ongetwijfeld een leuke tussen zit. De hoesjes zijn beschikbaar voor de iPhone 6(s) (Plus), iPhone 7 (Plus) en de Samsung Galaxy S6 en S7. De hoesjes kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters