BlackBerry Q10 review

De BlackBerry Q10 is de eerste BlackBerry 10-smartphone die voorzien is van een fysiek toetsenbordje en daarmee de opvolger van de klassieke BlackBerry. In deze video laten we alles zien over deze Q10.

Net als de Z10 is de Q10 een high-endtelefoon en daarmee een soort van tweede vlaggenschip voor BlackBerry. Maar nu dus met toetsenbordje.Het toestel is daarnaast uitgerust met een touchscreen. Dat is een vierkant scherm met een resolutie van 720×720 pixels en een diameter van 3,1″. Vanwege het toetsenbord heeft het scherm dus wat aan formaat moeten inleveren. De BlackBerry Q10 heeft verder een Qualcomm Snapdragon S4 Plus-processor en draait op BlackBerry 10. Daarmee heeft hij alle bijbehorende softwarefeatures, zoals bijvoorbeeld de BlackBerry Hub en de ‘flow-bediening’. De Q10 heeft verder een 8-megapixelcamera, ondersteunt LTE en is gebouwd van glasvezel en metaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Thomas0905 -

  Waarom zou je daar dat geld aan uitgeven als je ook een veel completere Android telefoon van kan kopen, echt falend dat Blackberry haha

  1. Nick -

   Omdat er mensen zijn die niet met een goedkoop stuk plastic willen rond lopen? Blackberry straalt klasse uit, en de Q10 is de meest soepele OS die ik ervaren heb. Dont talk bullshit en kom pas met commentaar als je ook echt kennis hebt met deze telefoons.

   Anyways, nice review!

   1. Fatlum Cosovic -

    Alleen samsung gebruikt plastic in haar vlaggenschepen… Htc One is van aluminium en de Xperia Z is van glas

  2. Kenju Marantzi -

   Afgezien van het app-aanbod zou ik niet weten in welk opzicht Android veel completer zou zijn. Sterker nog, ik denk dat BB10 gewoon een beter OS is. Het is echt next-gen en ligt meer in de lijn van Snapfish en Ubuntu.

   Dit is gewoon de beste qwerty-telefoon die er is.

BlackBerry KeyOne voorkant

BlackBerry KeyOne onthuld: vlaggenschip met fysiek toetsenbord lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

BlackBerry OS 10 gaat onzekere toekomst tegemoet lees verder

Tele2 gratis internet tijdens de zomer

Tele2 geeft gebruikers 100MB roaming gratis lees verder

'BlackBerry Dallas wordt goedkopere versie van Passport' lees verder

BlackBerry kondigt nieuwe ontslagronde aan lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters