BlackBerry Z10 preview

BlackBerry heeft haar nieuwe generatie smartphones aangekondigd waaronder de BlackBerry Z10. In deze video preview nemen we de Z10 alvast onder de loep. De komende weken gaan we het toestel uitgebreid testen maar wij hebben al een dagje met de nieuwste smartphone van BlackBerry mogen spelen.

We hebben nu bijna een volle dag met de BlackBerry Z10 kunnen spelen en hebben een aardige indruk gekregen van het nieuwe OS. In de regel bevalt BlackBerry OS 10, en daarmee de Z10, ons erg goed. Het toestel werkt erg soepeltjes. Menu’s worden snel geladen, websites worden snel te voorschijn getoverd en eigenlijk is er bijna nergens in het menu sprake van lag of haperingen.

Het besturingssysteem BlackBerry 10 lijkt veel potentie te hebben en voor een eerste release is de software zeker goed te noemen. Wel zitten er hier en daar nog wat bugs in en schort het nog wat aan de beschikbare apps. Maar de apps die al op het toestel staan, werken probleemloos en de telefoon zelf is snel en prettig in gebruik. Tijd voor een video preview.

BlackBerry KeyOne voorkant

BlackBerry KeyOne onthuld: vlaggenschip met fysiek toetsenbord lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

BlackBerry OS 10 gaat onzekere toekomst tegemoet lees verder

Tele2 gratis internet tijdens de zomer

Tele2 geeft gebruikers 100MB roaming gratis lees verder

'BlackBerry Dallas wordt goedkopere versie van Passport' lees verder

BlackBerry kondigt nieuwe ontslagronde aan lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters