BlackBerry Z10 review

De BlackBerry Z10 is de eerste smartphone met het nieuwe BlackBerry 10 erop en betekent een nieuwe start voor het voormalige Research In Motion, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot BlackBerry. De verwachtingen zijn hooggespannen en in deze review kijken we of die ook waar worden gemaakt.

De BlackBerry Z10 is qua hardware gemiddeld: een 720p-scherm, een snelle dualcoreprocessor, een 8-megapixelcamera en een redelijk zakelijk design. Waar het toestel het echt van moet hebben is dan ook de software. BlackBerry 10 probeert indruk te maken met bediening via bewegingen, een aantal interessante features en ‘de grootste app catalogus van een eerste generatie-platform’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jan Smulders -

  Gebruikers die al een officiële z10 hebben die door de operators zijn uitgebracht zijn er erg content mee: http://www.phonedog.com/rankings/smartphones/#

  Naar mijn mening kan ook pas dan een echt objectieve test worden gedaan. Op dit moment is het een review van een beta toestel. Maps of batterijduur zijn, wanneer het toestel wordt verkocht in Nederland, misschien stukken beter.

 2. Tim Gout -

  mijn vraag is hebben jullie wel vertrouwen in het toestel?
  ik wil hem zelf graag halen maar als ik jullie wepsite af ga voor dit toestel word ik toch erg bang dat ik een miskoop maak.
  ondanks vind ik het geweldig dat er een nieuw systeem is van BB en vind ik wel dat het een kans moet krijgen want nu lijkt het zo slecht en het is pas uit.

BlackBerry KeyOne voorkant

BlackBerry KeyOne onthuld: vlaggenschip met fysiek toetsenbord lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

BlackBerry OS 10 gaat onzekere toekomst tegemoet lees verder

Tele2 gratis internet tijdens de zomer

Tele2 geeft gebruikers 100MB roaming gratis lees verder

'BlackBerry Dallas wordt goedkopere versie van Passport' lees verder

BlackBerry kondigt nieuwe ontslagronde aan lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters