Whoops! Bekijk hier onze bloopers van de afgelopen tijd

Verspreking hier, domme actie daar. Er gaat nogal eens iets mis als je veel video’s maakt. En wat is er nou leuker dan die bloopers allemaal delen zodat jullie ons lekker kunnen uitlachen? Wie het weet mag het zeggen. Hoe dan ook; we hebben weer onze bloopers op een rijtje gezet. Enjoy!

We maken bij All About Phones honderden video’s per jaar en natuurlijk gaat daarbij weleens iets mis. Dat levert een heleboel leuke beelden op en die willen we jullie natuurlijk niet onthouden. Daarom zetten we eens in de zoveel tijd onze leukste bloopers op een rijtje in een video en vandaag is het weer zo ver. Oude blunders terugkijken kan natuurlijk ook, en wel via de link hieronder.

Bloopers

Hoewel onze laatste bloopercompilatie nog niet eens zo lang geleden voor het eerst op onze site te vinden was, hebben we alweer genoeg met je te delen. Dat betekent dat jij de komende vijf minuten lekker kunt lachen om onze stommiteiten. Dat gunnen we je natuurlijk van harte, alleen we willen er wel iets voor terug. Wij zijn namelijk erg benieuwd wat jij onze leukste misser vindt en worden heel blij als je die in een reactie onder deze video met ons wilt delen. Goede deal, toch? 😉

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters