Bose QC35 videoreview

In deze video bespreken we het nieuwe draadloze paradepaardje van Bose: de Bose QC35. Deze headset biedt actieve ruisonderdrukking en is daarmee uitermate geschikt voor op reis.

Bose geldt al jaren als de benchmark op het gebied van headsets met actieve ruisonderdrukking. De QuietComfort-lijn is sinds jaar en dag de keuze voor zakenreizigers en wordt zelfs door veel vliegmaatschappijen beschikbaar gesteld aan reizigers in de business class. Tot voor kort kon je de ruisonderdrukkende headsets van Bose alleen maar met een draadje krijgen, maar inmiddels is er ook een draadloze versie. De QC35 lijkt erg op de QC25, maar dan voorzien van bluetooth verbinding. Daardoor kun je hem eenvoudig draadloos aan je smartphone koppelen.

Actieve ruisonderdrukking

Actieve ruisonderdrukking is een functie waarmee door middel van antigeluid het geluid uit de omgeving gecancelled wordt. De headset heeft een aantal microfoons die het omgevingsgeluid opnemen en creëert vervolgens antigeluid dat dat omgevingsgeluid moet neutraliseren. Dat geluid wordt binnenin de headset afgespeeld waardoor je veel minder last hebt van bijvoorbeeld de ruis van vliegtuig-, bus- of treinmotoren.

Bose is een van de fabrikanten die dat trucje het beste onder de knie heeft en dat komt tot uiting in deze QuietComfort 35. Een belangrijke concurrent voor de headset is de Sony MDR-1000X, die we ook onlangs reviewden en vergeleken met deze Bose. Die vergelijking kun je in het blokje hierboven vinden. In deze videoreview zullen we ons volledig focussen op de Bose QC35 en naast de actieve ruisonderdrukking zaken als draagcomfort, geluidskwaliteit en batterijduur bespreken.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters