Bose SoundLink Mini II review

Bose heeft met de SoundLink Mini al een tijdje een interessante speaker op de markt staan. Inmiddels is er een opvolger: de Bose SoundLink Mini II. In deze videoreview bekijken we die uitgebreid.

SoundLink

De SoundLink-lijn van Bose bestaat uit draagbare speakers die je via bluetooth met je smartphone kunt verbinden. Naast de Bose SoundLink Mini II bestaat de lijn uit de Bose SoundLink 3 en Bose SoundLink Color. De Mini II is zoals de naam doet vermoeden de kleinste speaker in de lijn. Zijn voorganger – die we bij All About Phones al eens reviewden – staat bekend om zijn krachtige prestaties in een kleine behuizing. In deze videoreview bekijken we of de Bose SoundLink Mini II over dezelfde kwaliteiten beschikt. Die kleine behuizing is in ieder geval gebleven, en ziet er zelfs nagenoeg hetzelfde uit als die van de originele SoundLink Mini.

Bluetooth speakers

Bluetooth speakers winnen steeds meer aan populariteit, wat eenvoudig te verklaren is als je kijkt naar het gebruiksgemak dat deze apparaten bieden. Je koppelt ze draadloos met je smartphone en hebt dan overal goed geluid tot je beschikking. Thuis, op vakantie, in het park of zelfs op het strand; het kan allemaal. Natuurlijk is de Bose SoundLink Mini II maar een van de vele speakers die je kunt kopen. Om je een beetje te helpen met je keuze hebben we recent een video gemaakt waarin we verschillende populaire modellen naast elkaar leggen. Daarin vertellen we welke bluetooth speaker bij jou past. Kijk die video dus zeker ook even!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters