Campus Party Utrecht

Op de Campus Party in de jaarbeurs Utrecht is het feest al aan de gang, in deze video nemen wij een kijkje op deze tech beurs.

Campus Party Utrecht

De Campus Party in Utrecht is een onderdeel van Startup Fest Europe dat een festival is dat recent is begonnen en dat Nederland op de kaart wil zetten als het land van de startups. Op deze jaarbeurs is er heel veel te doen, en wij nemen in deze video een kijkje naar de interessantste dingen van allemaal.

Sportsimprovr

Onze eerste stop is bij sportsimprovr. En zoals de naam zegt, houdt het bedrijf zich bezig met zowel sport als virtual reality. Op de stand kon je zelf een sporttraining in virtual reality volgen. Het idee achter sporttrainingen in VR is dat je zo makkelijk kunt trainen voor een bepaalde sport.

Robotbaby

Nog iets wat we tegenkwamen en erg interessant vonden is Robotbaby. Om je meer informatie te geven over wat Robotbaby inhoudt, hebben we een interview geregeld met Gusz Eiben, professor aan de VU. De robotbaby’s zijn een beetje zoals mensen en werken via artificiële intelligentie. Ze selecteren namelijk, kijkende naar wat een ‘partner’ te bieden heeft, de juiste partner uit om de mensen zo best mogelijk te helpen. Met deze partner maken de robots dan baby’s doormiddel van een 3D-printer. Zo leven ze een eigen kleine leventje.

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters