Cubot P10 mini-videoreview

In deze video bekijken we de Cubot P10, een voordelige smartphone van het Chinese Cubot. Voor een prijs van zo’n €120 als je hem in Nederland koopt biedt het toestel aardige specificaties en in deze video kijken we wat hij in de praktijk waard is.

De komende tijd zullen we een aantal Chinese smartphones bespreken in een serie korte reviews, om een beter beeld te vormen van wat de Chinese markt te bieden heeft. De eerste in het rijtje is de Cubot P10, een smartphone met een 5-inch scherm, een dualcoreprocessor en een 8-megapixelcamera. Zoals de meeste toestellen draait ook deze P10 op Android, maar helaas gaat het wel om het verouderde Android 4.2 Jelly Bean.

De Cubot P10 kun je zelf uit China importeren, dan betaal je zo’n €75 maar moet je wel eventueel invoerrechten betalen, heb je eventueel moeilijkheden met garantie en duurt het erg lang. Voor de minder avontuurlijke koper is de smartphone ook in Nederland verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij webshop Crazy Panda. Dan koop je gewoon onder de Nederlandse wet, maar betaal je wel wat meer. Zo’n €120 in het geval van dit toestel.

Met dank aan Crazy Panda.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters