Cubot P10 mini-videoreview

In deze video bekijken we de Cubot P10, een voordelige smartphone van het Chinese Cubot. Voor een prijs van zo’n €120 als je hem in Nederland koopt biedt het toestel aardige specificaties en in deze video kijken we wat hij in de praktijk waard is.

De komende tijd zullen we een aantal Chinese smartphones bespreken in een serie korte reviews, om een beter beeld te vormen van wat de Chinese markt te bieden heeft. De eerste in het rijtje is de Cubot P10, een smartphone met een 5-inch scherm, een dualcoreprocessor en een 8-megapixelcamera. Zoals de meeste toestellen draait ook deze P10 op Android, maar helaas gaat het wel om het verouderde Android 4.2 Jelly Bean.

De Cubot P10 kun je zelf uit China importeren, dan betaal je zo’n €75 maar moet je wel eventueel invoerrechten betalen, heb je eventueel moeilijkheden met garantie en duurt het erg lang. Voor de minder avontuurlijke koper is de smartphone ook in Nederland verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij webshop Crazy Panda. Dan koop je gewoon onder de Nederlandse wet, maar betaal je wel wat meer. Zo’n €120 in het geval van dit toestel.

Met dank aan Crazy Panda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. nathalia -

    Tja, de keuze in Chinese smartphones is wel héél erg groot. Hopelijk kiezen jullie de volgende keer voor de betere Chinese merken. Bijv. een ZTE Nubia Z7 mini (http://www.nubia.cn/product/nubiaz7mini) of een Zopo ZP999 Lite (http://www.zopomobile.eu/smartphones/140-zopo-zp999-lite-zopo-3x.html) of een Elephone P3000S (http://www.elephone.hk/p3000s.html). Deze laatste die je al voor minder dan EUR 150,- kunt kopen, zou een veel betere keuze zijn dan de Cubot die jullie gereviewed hebben.

    1. Dominick -

      Helaas hebben we niet de mogelijkheid om zomaar aan ieder Chinees toestel dat we willen te komen. Crazy Panda bood ons nu deze mogelijkheid en aangezien we de opkomst van Chinese toestellen zeker in de gaten willen houden zijn we daar op in gegaan

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters