De toekomst van Huawei

Huawei is sinds enige tijd de op twee na grootste speler op de Nederlandse markt. Dit succes is ze niet aan komen waaien. De telefoons van het Chinese bedrijf zijn dan vaak gunstig geprijsd en hebben goede specificaties.

De Huawei Nova

Met de Huawei Nova wil de fabrikant consumenten bedienen die op zoek zijn naar een handzame telefoon, waar de specificaties toch hoogwaardig van zijn. Huawei heeft met de Nova de nadruk op de selfiecamera gelegd. Het heeft er dan ook alle schijn van dat de Huawei Nova een telefoon is die voor vrouwelijke gebruikers is gemaakt.

De Huawei MediaPad M3

Naast de Nova is ook de MediaPad M3 door het bedrijf gepresenteerd. Dit is een tablet met een 8 scherm met een zeer hoge pixeldichtheid en een geluidssysteem van Harman Kardon.
Huawei heeft eerder ook al met Harman Kardon samengewerkt en deze samenwerking bleek dus goed te bevallen. Het Chinese bedrijf is recentelijk ook een samenwerking met Leica aangegaan voor de zeer goed ontvangen Huawei P9. Deze tactiek is natuurlijk buitengewoon slim van het Chinese bedrijf. De samenwerkingen worden uitsluitend aangegaan met bedrijven die hun sporen in hun eigen segment al ruimschoots verdiend hebben.

Na afloop van de presentatie spraken we met Director Consumer Business, Richard de Borst over deze partnerships en de toekomst van Huawei.  Ook licht hij toe waarom ervoor gekozen is de Huawei Nova Plus niet naar Nederland te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters