Denon Envaya Mini review

De Denon Envaya Mini, ook bekend onder zijn typenummer DSB-100, is een handzame bluetooth speaker van Denon. In deze videoreview bekijken we hem.

De Envaya Mini wordt door Denon aangeprezen als een compacte en robuuste versie van zijn grote bluetooth-speaker, de Envaya. Deze Envaya Mini is in twee opvallende kleuren verkrijgbaar, robuust gebouwd en ook nog eens spatwaterdicht. Daarnaast is hij voorzien van NFC, zodat je eenvoudig verbinding kunt maken met een telefoon. Het speakertje heeft een batterij die zo’n 10 uur muziek kan verzorgen en wordt gewoon opgeladen via micro usb. De geluidskwaliteit is vrij gemiddeld voor deze prijsklasse, zo bleek uit onze tests. De Envaya Mini is dus vooral geschikt voor mensen die een mooi, handzaam en robuust speakertje willen en niet per se de beste geluidskwaliteit hoeven te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jerry L. -

  Wauw, ik schrok van de prijs. Oké, hij ziet er leuk uit. Maar het belangrijkste van een speaker is toch echt z'n geluidskwaliteit. Je gaat er niet echt heel diep op in, maar wat je volgens mij zegt is dat de geluidskwaliteit wel redelijk is, maar niet echt er bovenuit springt. Denk dat voor die prijs wel betere producten op de markt zijn!

  1. Dominick -

   Valt wel mee hoor, is een redelijk normale prijs voor een beetje fatsoenlijke bluetooth speakertjes. Deze is zeker niet slechter dan de meeste van zijn concurrenten, alleen hij springt er gewoon niet uit.

 2. thomasas -

  Komt er ook misschien een telekoopwijzer over Bluetooth speakers? Want ik wil misschien een Bluetooth speaker kopen, maar weet niet wat voor merk

  1. Dominick -

   Nee, daarvoor zijn we niet gespecialiseerd genoeg in die dingen. Maar ik kan je wel een paar tips geven 🙂 Rond de €100 heb je iets waar goed naar te luisteren valt. Als je 't niet erg vind dat het een beetje lomp is zou ik eens naar de Philips BR-1X kijken, anders is deze Envaya Mini of de Teufel BT Bamster een goede optie. Wil je echt goed geluid in een compact formaat, kijk dan eens naar de Bose Soundlink Mini. die is alleen wel wat duurder.

   1. thomasas -

    En als je 200 tot 300 euro te besteden hebt voor een Bluetooth speaker is dan de bose soundlink mini nog steeds de beste of Is de beatspill xl van dr.dre het beste? Ik hou wel van hard geluid en relatief diepe bass.

   2. Dominick -

    Bose Soundlink III (300 euro) komt wel wat beter geluid uit, maar dat zou ik er niet voor over hebben tov de kleinere en €100 goedkopere mini. Beats Pill XL is schijnbaar ook goed, maar heb ik niet in handen gehad. Denk niet dat hij het prijs/formaatverschil waard is. Ik hoor ook goede verhalen over de Klipsch KMC3, wellicht kun je daar eens naar kijken 🙂

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters