Fitbit Aria review

Tegenwoordig komen er alsmaar meer slimme producten op de markt. Eén zo’n slim product is de Fitbit Aria. Aria is een weegschaal waarmee je meer kunt doen dan alleen jezelf wegen. Of we je de Aria zouden aanraden kom je te weten in deze video.

Smart Home

Hoewel de Fitbit Aria niet 100% past in het plaatje van een smart en connected home, behoort de weegschaal van Fitbit al bij al wel in deze categorie. Want net zoals alle andere smart home-producten is de Aria verbonden met het internet, wat inhoudt dat je op ieder moment (onafhankelijk van je locatie) de data van de Aria kunt raadplegen.

Slimme weegschaal

Wanneer je het woord slimme weegschaal hoort stel je jezelf hier waarschijnlijk wel een aantal vragen bij. Want wat kan er nou slim zijn aan een weegschaal? Eigenlijk niet zoveel, maar dit neemt niet weg dat de Aria veel slimmer is dan de gemiddelde weegschaal. Naast je te wegen kan de Aria eveneens je vetpercentage meten en je BMI berekenen. Deze data wordt vervolgens automatisch gesynchroniseerd met de ‘Fitbit Cloud’ waarna de data online en in de Fitbit-app op je smartphone te raadplegen is. Lekker makkelijk.

Fitbit Aria

Wat wel niet erg verschillend is aan de Fitbit Aria in vergelijking met andere weegschalen is hoe de Aria is vormgegeven. Net zoals de meeste andere weegschalen heeft de Aria een vierkantige vorm. Vooraan vind je een schermpje terug en een glazen afwerking waarop je kunt staan. Achteraan zit er een plastic afwerking met een klepje waarachter de je batterijen die de Aria nodig heeft om te functioneren vindt.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters