Fitbit Aria review

Tegenwoordig komen er alsmaar meer slimme producten op de markt. Eén zo’n slim product is de Fitbit Aria. Aria is een weegschaal waarmee je meer kunt doen dan alleen jezelf wegen. Of we je de Aria zouden aanraden kom je te weten in deze video.

Smart Home

Hoewel de Fitbit Aria niet 100% past in het plaatje van een smart en connected home, behoort de weegschaal van Fitbit al bij al wel in deze categorie. Want net zoals alle andere smart home-producten is de Aria verbonden met het internet, wat inhoudt dat je op ieder moment (onafhankelijk van je locatie) de data van de Aria kunt raadplegen.

Slimme weegschaal

Wanneer je het woord slimme weegschaal hoort stel je jezelf hier waarschijnlijk wel een aantal vragen bij. Want wat kan er nou slim zijn aan een weegschaal? Eigenlijk niet zoveel, maar dit neemt niet weg dat de Aria veel slimmer is dan de gemiddelde weegschaal. Naast je te wegen kan de Aria eveneens je vetpercentage meten en je BMI berekenen. Deze data wordt vervolgens automatisch gesynchroniseerd met de ‘Fitbit Cloud’ waarna de data online en in de Fitbit-app op je smartphone te raadplegen is. Lekker makkelijk.

Fitbit Aria

Wat wel niet erg verschillend is aan de Fitbit Aria in vergelijking met andere weegschalen is hoe de Aria is vormgegeven. Net zoals de meeste andere weegschalen heeft de Aria een vierkantige vorm. Vooraan vind je een schermpje terug en een glazen afwerking waarop je kunt staan. Achteraan zit er een plastic afwerking met een klepje waarachter de je batterijen die de Aria nodig heeft om te functioneren vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone 6

Zo bespaar je opslagruimte met iOS 11 lees verder

iOS 11

iOS 11 is nu beschikbaar: 11 nieuwe features die je moet checken lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

iOS 11 iPhones iPads

Deze iPhones en iPads krijgen 19 september iOS 11 lees verder

headphones

‘Google komt met Apple Airpods concurrent met Google Assistant’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters