Fitbit Aria review

Tegenwoordig komen er alsmaar meer slimme producten op de markt. Eén zo’n slim product is de Fitbit Aria. Aria is een weegschaal waarmee je meer kunt doen dan alleen jezelf wegen. Of we je de Aria zouden aanraden kom je te weten in deze video.

Smart Home

Hoewel de Fitbit Aria niet 100% past in het plaatje van een smart en connected home, behoort de weegschaal van Fitbit al bij al wel in deze categorie. Want net zoals alle andere smart home-producten is de Aria verbonden met het internet, wat inhoudt dat je op ieder moment (onafhankelijk van je locatie) de data van de Aria kunt raadplegen.

Slimme weegschaal

Wanneer je het woord slimme weegschaal hoort stel je jezelf hier waarschijnlijk wel een aantal vragen bij. Want wat kan er nou slim zijn aan een weegschaal? Eigenlijk niet zoveel, maar dit neemt niet weg dat de Aria veel slimmer is dan de gemiddelde weegschaal. Naast je te wegen kan de Aria eveneens je vetpercentage meten en je BMI berekenen. Deze data wordt vervolgens automatisch gesynchroniseerd met de ‘Fitbit Cloud’ waarna de data online en in de Fitbit-app op je smartphone te raadplegen is. Lekker makkelijk.

Fitbit Aria

Wat wel niet erg verschillend is aan de Fitbit Aria in vergelijking met andere weegschalen is hoe de Aria is vormgegeven. Net zoals de meeste andere weegschalen heeft de Aria een vierkantige vorm. Vooraan vind je een schermpje terug en een glazen afwerking waarop je kunt staan. Achteraan zit er een plastic afwerking met een klepje waarachter de je batterijen die de Aria nodig heeft om te functioneren vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters