Gebruikersreview: Apple iPhone 6 Plus na 9 maanden

Krap een jaar geleden reviewden wij de Apple iPhone 6 Plus. Inmiddels is hij al een tijd op de markt, maar nog steeds erg populair. Tijd om een keer terug te kijken.

Dat doen we dit keer met Fabian, die de iPhone 6 Plus sinds januari dit jaar in bezit heeft. In deze video vertelt hij wat hij van het toestel vind en of hij de afgelopen tijd problemen heeft ondervonden met zijn iPhone 6 Plus. Daarnaast vragen we hem of hij de smartphone nog steeds de moeite waard zou vinden om nu te kopen voor de huidige prijs.

De Apple iPhone 6 Plus is de eerste phablet van Apple. De smartphone is met zijn 5,5-inch display een stuk groter dan wat Apple tot nu toe gemaakt heeft. Verder is het bijna een exacte kopie van de iPhone 6, wat betekent dat hij onder andere een 1,4GHz-dualcoreprocessor, 1GB werkgeheugen en een 8-megapixelcamera heeft. Die camera is wel verbeterd ten opzichte van de iPhone 6; hij is namelijk uitgerust met optische beeldstabilisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bart Ceuleers -

    Laat er één ding duidelijk zijn, als je het nut niet ziet waarom je zou upgraden van een iPhone 5S naar een iPhone 6 kom je voor de rest al heel ongeloofwaardig over want hoe groot je scherm hoeft te zijn is ieders keuze. Ik stond in de winkel voor een iPhone 6 plus en ik ben buitengegaan met een iPhone 6 64Gb. De iPhone 6 plus is gewoon geen toestel meer om in je broekzak te steken of je moest van die broeken aanhebben met zakken zoals ik weet niet wat. Uiteindelijk heeft hij ook gezegd dat hij zomaar ineens opstartte als hij aan het updaten was en tijdens telefoongesprekken, ik moet die klachten nog voor het eerst meemaken. Ik kan tot nu toe enkel zeggen dat er veel word gezegd maar zeer weinig word bewezen, waarom gaat die jongen dan niet terug naar de winkel vraag ik mij dan af? Als hij al die problemen ervaard die die opnoemt dan was ik al bij de winkel gepasseerd of anders stond mijn toestel al lang op een tweedehands site. Ik vind trouwens dat All about phones Apple devices in het algemeen maar al te graag afbreekt of op zijn minst zeer erg bekritiseerd. Ik heb de iphones allemaal gehad van 2007 tot nu de 6 dan welteverstaan omdat ik de 6S gewoon te groot vind en ik ben vanaf 2007 een gelukkig mens, ik hoef mij ten minste niet meer bezig te houden om de boel goed draaiende te houden wat bij Android wel andere koek is en de andere concurrenten vind ik zelfs het vermelden niet waard.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

ios 11.3

Iedereen kan nu de betaversie van iOS 11.3 installeren lees verder

ios 11.3

Preview iOS 11.3: Meer animoji, uitbreiding ARKit, health en meer… lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters