Gebruikersreview: Google Nexus 5 na 5 maanden

Tijdens onze eigen review waren we erg positief over de Google Nexus 5. Nu, ruim een jaar later, is het tijd om eens te kijken of het apparaat na langer gebruik ook goed standhoudt.

Omdat we zelf niet de benodigde ervaring hebben met het toestel om iets over het langetermijngebruik te zeggen, vragen we daarvoor hulp van jullie, onze lezers. In deze video vertelt Victor over zijn Google Nexus 5, die hij nu een maand of vijf in gebruik heeft. Alle bekende aspecten die wij normaal in onze reviews behandelen komen langs, zoals het scherm, het ontwerp, de prestaties, de software en de camera. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar problemen met het toestel om Victor te vragen in hoeverre hij daar ook last van heeft.

De Google Nexus 5 is Google’s oude Nexus-vlaggenschip, die nu voor een aantrekkelijk bedrag verkrijgbaar is. Met zijn 5-inch full HD-scherm, Snapdragon 800-processor en optisch gestabiliseerde 8-megapixelcamera is het apparaat op papier nog heel aardig. Overigens wordt de telefoon wel steeds slechter verkrijgbaar en gaat het verhaal dat hij inmiddels niet meer geproduceerd wordt, dus als je hem nog wilt hebben moet je snel zijn.

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters