Gionee S8 videoreview

In deze video bespreekt Sebastien een echte Chinese smartphone. Hoe het toestel hem bevallen is, dat kom je hier te weten.

Waarom dit toestel

Toen we een aantal maanden geleden op het MWC in Barcelona waren kwamen we op onze laatste dag een Chinees merk, Gionee genaamd, tegen. Op hun stand hadden ze meerdere toestellen staan, maar één van deze toestellen stak er toch wel bovenuit. Het toestel waarover ik het heb is de Gionee S8. En de reden dat dit toestel opviel is omdat de smartphone voor niet al te veel geld 3D Touch heeft. In onze hands-on vonden we het toestel veelbelovend, en vandaar dat we een Gionee S8 hebben gevraafd bij Gionee. Dit toestel hebben we gekregen, getest en gaan we in deze video helemaal bespreken. Heb je liever een geschreven review van het toestel? Geen probleem, die hebben we namelijk ook!

Gionee S8

De Gionee S8, of in Europa de Allview X3 Soul pro, is een smartphone van het merk Gionee. Gionee heeft het toestel voorzien van een, op het eerste zicht, mooi aluminium ontwerp. Alleen zijn de randjes niet helemaal wat het moet zijn. Er zit namelijk een rubber-achtig laagje over, passende bij de kleur van je toestel, dat op onze review unit plotseling is losgekomen. Eveneens lijkt dit rubber, omdat wij een blauwe variant van het toestel hebben, op een beschermlaag voor de randjes. Maar Gionee heeft ons duidelijk gemaakt dat het om een design-feature gaat, gekke Chinezen!

Aanrader of Chinese rommel

Er zijn tegenwoordig heel veel goede, Chinese smartphones beschikbaar. Of de Gionee S8 er één van is, dat kom je te weten in onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters