Gionee S8 videoreview

In deze video bespreekt Sebastien een echte Chinese smartphone. Hoe het toestel hem bevallen is, dat kom je hier te weten.

Waarom dit toestel

Toen we een aantal maanden geleden op het MWC in Barcelona waren kwamen we op onze laatste dag een Chinees merk, Gionee genaamd, tegen. Op hun stand hadden ze meerdere toestellen staan, maar één van deze toestellen stak er toch wel bovenuit. Het toestel waarover ik het heb is de Gionee S8. En de reden dat dit toestel opviel is omdat de smartphone voor niet al te veel geld 3D Touch heeft. In onze hands-on vonden we het toestel veelbelovend, en vandaar dat we een Gionee S8 hebben gevraafd bij Gionee. Dit toestel hebben we gekregen, getest en gaan we in deze video helemaal bespreken. Heb je liever een geschreven review van het toestel? Geen probleem, die hebben we namelijk ook!

Gionee S8

De Gionee S8, of in Europa de Allview X3 Soul pro, is een smartphone van het merk Gionee. Gionee heeft het toestel voorzien van een, op het eerste zicht, mooi aluminium ontwerp. Alleen zijn de randjes niet helemaal wat het moet zijn. Er zit namelijk een rubber-achtig laagje over, passende bij de kleur van je toestel, dat op onze review unit plotseling is losgekomen. Eveneens lijkt dit rubber, omdat wij een blauwe variant van het toestel hebben, op een beschermlaag voor de randjes. Maar Gionee heeft ons duidelijk gemaakt dat het om een design-feature gaat, gekke Chinezen!

Aanrader of Chinese rommel

Er zijn tegenwoordig heel veel goede, Chinese smartphones beschikbaar. Of de Gionee S8 er één van is, dat kom je te weten in onderstaande video.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters