Gionee S8 videoreview

In deze video bespreekt Sebastien een echte Chinese smartphone. Hoe het toestel hem bevallen is, dat kom je hier te weten.

Waarom dit toestel

Toen we een aantal maanden geleden op het MWC in Barcelona waren kwamen we op onze laatste dag een Chinees merk, Gionee genaamd, tegen. Op hun stand hadden ze meerdere toestellen staan, maar één van deze toestellen stak er toch wel bovenuit. Het toestel waarover ik het heb is de Gionee S8. En de reden dat dit toestel opviel is omdat de smartphone voor niet al te veel geld 3D Touch heeft. In onze hands-on vonden we het toestel veelbelovend, en vandaar dat we een Gionee S8 hebben gevraafd bij Gionee. Dit toestel hebben we gekregen, getest en gaan we in deze video helemaal bespreken. Heb je liever een geschreven review van het toestel? Geen probleem, die hebben we namelijk ook!

Gionee S8

De Gionee S8, of in Europa de Allview X3 Soul pro, is een smartphone van het merk Gionee. Gionee heeft het toestel voorzien van een, op het eerste zicht, mooi aluminium ontwerp. Alleen zijn de randjes niet helemaal wat het moet zijn. Er zit namelijk een rubber-achtig laagje over, passende bij de kleur van je toestel, dat op onze review unit plotseling is losgekomen. Eveneens lijkt dit rubber, omdat wij een blauwe variant van het toestel hebben, op een beschermlaag voor de randjes. Maar Gionee heeft ons duidelijk gemaakt dat het om een design-feature gaat, gekke Chinezen!

Aanrader of Chinese rommel

Er zijn tegenwoordig heel veel goede, Chinese smartphones beschikbaar. Of de Gionee S8 er één van is, dat kom je te weten in onderstaande video.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters