Wat we gaan zien op Google I/O

Over twee dagen is het weer zover, Google gaat dan zijn jaarlijkse Google I/O conferentie houden. In deze video gaan we al eens kort bespreken wat we verwachten te zien tijdens de conferentie. Neem ook zeker eens een kijkje naar het bijhorende geschreven artikel waarin je nog meer verwachtingen terugvindt!

Android N

Iets wat natuurlijk niet kan ontbreken tijdens Google I/O is Android N. Zeker niet omdat Google een aantal maanden geleden al gedwongen was de images voor Android N online te zetten. Dit kwam doordat een site het embargo voor Android N had geschonden door alles op het internet te zetten. Tijdens de presentatie gaat Google ons waarschijnlijk niet alleen vertellen wat Android N allemaal te bieden heeft, maar hopelijk ook waarvoor N staat. Wat denk jij dat het gaat worden? Laat het ons weten in de reacties!

Smart living

Niet alleen verwachten we meer informatie te krijgen over Android N, geruchten doen namelijk ook de ronde dat Google zijn eigen ‘smart living’ dienst gaat aankondigen. Smart living houdt in dat al je apparaten in je huis, gaande van je koelkast tot je smartphone, met elkaar communiceren. Zo is de Nest thermostaat een mooi voorbeeld van een product in de categorie smart living. Wat Google nu waarschijnlijk gaat proberen is een standaard neer te zetten voor de software waarop de toestellen lopen.

Virtual Reality

Iets waar we bijna zeker over zijn is dat Google tijdens I/O met een eigen VR-headset zal komen en eveneens een VR-platform gaat aankondigen. Erg verrassend is dit niet, VR is momenteel erg populair en Google heeft voorgaande twee jaren ook telkens iets gedaan met zijn Google cardboard. Maar dit neemt niet weg dat we benieuwd zijn om te zien wat Google gaat aankondigen.

Veel meer

De hierboven besproken onderwerpen zijn maar een kleine grabbel uit wat Google waarschijnlijk allemaal zal aankondigen. In onderstaande video bespreken we nog een groter aantal aan verwachtingen, net zoals we in ons geschreven item hetzelfde doen. Wij kijken alvast uit naar Google I/O! Jullie ook? Laat ons even weten in de comments wat jullie hopen te zien van Google tijdens dit event. In dit artikel kun je nog eens rustig nalezen wat Google woensdag waarschijnlijk allemaal gaat aankondigen.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters