Google Nexus 4 preview

De Google Nexus 4 is inmiddels op onze redactie binnen gekomen vanuit Duitsland. We gaan het toestel de komende week uitgebreid testen en tot die tijd moet je het nog even doen met deze nieuwe preview van de Nexus 4.

LG liet tijdens de bekendmaking van het toestel eerder wel nog weten dat het toestel naar Nederland en België zou gaan komen. Echter door het verkoopsucces van het toestel in Europa lijkt LG simpelweg niet snel genoeg het toestel te kunnen produceren waardoor hij voorlopig beperkt beschikbaar blijft. Er zouden ondermeer problemen zijn met de levering van de nieuwe Qualcomm-processor die ook in de Optimus G te vinden is.

De Nexus 4 is dermate populair door zijn lage prijs. Het toestel heeft ondermeer in Amerika een adviesprijs van 299 dollar mee gekregen. De telefoon wordt door de Google Play Store verkocht en een paar retailers. De Nexus 10 zal evenmin door Samsung in Nederland verkocht gaan worden. Desondanks gaan wij dit toestel toch onderwerpen aan een review en hierbij alvast onze preview van de Nexus 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jelmer van Til -

  Ik wil het toestel erg graag. Maar ik vraag me af hoe dat zit met de software. Ik heb wel eens gehoord dat als je een toestel uit Amerika importeerd, dat de simkaart het dan niet doet? Hoe zit dat met Duitsland?

   1. Dominick -

    Alleen zijn er geen providers die dit toestel voeren. Via de PlayStore zit er geen lock op en kun je dus gewoon je nederlandse sim gebruiken als het goed is.

 2. Jopislopi -

  Ik ben niet zo bekend met prepaid maar hoe zit het eigenlijk met prepaid? want je kan de achterkant niet openmaken… of heb je dat niet nodig?

 3. gino010 -

  Hi Daniel,
  ik vroeg me af of jij misschien een tip hebt hoe ik de Nexus 4 het goedkoopst kan importeren. Want ik ben mijn iphone 4 zat en denk dat dit een leuk toestel is voor een Android starter.

   1. turps1 -

    Volgens mij komt er 6 december een nieuwe lading aan in Duitsland. Weet iemand ook of er dan nieuwe ladingen in Australië aankomen? Ik wil hem namelijk graag daarvandaan halen 🙂

   2. Dominick -

    Je kunt met een Duitse proxy een Duitse Google account maken en hem dan via een doorstuurservice importeren. Maar dan moet hij er inderdaad wel zijn 😛

 4. Koen van Ruijven -

  In de koptekst(dik gedrukte stuk) staat ´wek´in plaats van week. Verder ziet het toestel er best goed uit, helaas dat die niet naar Nederland komt :(.

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Samsung Android Oreo

Samsung bevestigt wanneer Android Oreo naar smartphones komt lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters