Google Pixel XL preview video

Google introduceerde onlangs de Pixel-lijn, waarmee het zich eindelijk echt zelf op de smartphonemarkt begeeft. Wij hebben de Pixel XL inmiddels binnen en deze video blikken we alvast vooruit op onze Google Pixel XL videoreview.

Na een aantal jaar Nexus-avonturen is Google nu vol in de smartphonemarkt gestapt. De Google Pixel en Google Pixel XL zijn echte high-end Androidtelefoons en nemen het op tegen de iPhones van Apple en de high-end Galaxy’s van Samsung. Met onder andere een Snapdragon 821-processor, quad HD-amoledscherm en 4GB werkgeheugen heeft het toestel flink wat in zijn mars. Een ander speerpunt van de telefoon is zijn camera. Hoewel die op papier met zijn 12-megapixelresolutie niet zo spannend lijkt, is het in de praktijk een erg indrukwekkende sensor.

Pixel Launcher

Behalve de hogere positionering op de markt is ook nieuw dat Google voor het eerst Android een beetje aangepast heeft voor zijn eigen smartphones. De Google Pixel Launcher lijkt vrij veel op stock Android, maar heeft een belangrijke toevoeging. Dat is de Google Assistant. Die zal later naar andere smartphones komen, maar is voorlopig alleen beschikbaar in de Pixel telefoons van Google. Verder uniek is dat deze smartphones op Android 7.1 Nougat draaien, de nieuwste Androidversie die op het moment slechts voor een paar toestellen beschikbaar is.

Google Pixel XL preview

De Google Pixel XL is net binnen op ons kantoor en in deze video vertellen we je alvast het een en ander over de smartphone. De komende tijd gaan we uitgebreid met de Google Pixel XL aan de slag om tot een oordeel te komen voor onze uiteindelijke Google Pixel XL videoreview. Mocht je nog vragen hebben over de smartphone dan kun je in de reacties onder deze video terecht.

Met dank aan Belsimpel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via