GoPro Hero 4 Black edition vs GoPro Hero 4 session review

In deze video vergelijken we twee van GoPro’s topcamera’s: de GoPro Hero 4 Black en de GoPro Hero 4 session. Welk van de twee als winnaar uit deze vergelijking komt, kom je te weten in onderstaande video.

Marvin heeft tijdens zijn wintersport de GoPro 4 Hero Black meegnomen om er wat mooie beelden mee te schieten, en de camera helemaal uit te kunnen testen. Boris heeft op zijn beurt de GoPro Hero 4 uitgetest door de camera onder anderen aan zijn brommer te hangen, en zo heel wat leuke beelden te schieten. Over het resultaat van de beelden zijn we het eens, zowel met de GoPro 4 Hero session als de GoPro 4 Hero Black kun je niet anders dan mooie beelden schieten. En ook het gebruiksgemak van de twee camera’s is top: je kunt de camera’s makkelijk bedienen via een gratis smartphone applicatie. Omdat je natuurlijk niet zomaar een camera op je helm of brommer kunt vasthangen, heb je daar accessoires voor nodig. Een aantal van deze accessoires levert GoPro standaard mee zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe GoPro camera.

Qua prijs verschillen de camera’s. Voor de Hero 4 Session betaal je 220 euro en de Hero 4 Black is verkrijgbaar voor 400 euro. In deze video bespreken we ze allebei en vertellen we je onze bevindingen. Genoeg te vertellen, want we hebben ons vermaakt tijdens het maken van de video’s op wintersport en op de brommer!

https://youtu.be/BJ1zBtANCZU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters