GoPro Hero 4 Black edition vs GoPro Hero 4 session review

In deze video vergelijken we twee van GoPro’s topcamera’s: de GoPro Hero 4 Black en de GoPro Hero 4 session. Welk van de twee als winnaar uit deze vergelijking komt, kom je te weten in onderstaande video.

Marvin heeft tijdens zijn wintersport de GoPro 4 Hero Black meegnomen om er wat mooie beelden mee te schieten, en de camera helemaal uit te kunnen testen. Boris heeft op zijn beurt de GoPro Hero 4 uitgetest door de camera onder anderen aan zijn brommer te hangen, en zo heel wat leuke beelden te schieten. Over het resultaat van de beelden zijn we het eens, zowel met de GoPro 4 Hero session als de GoPro 4 Hero Black kun je niet anders dan mooie beelden schieten. En ook het gebruiksgemak van de twee camera’s is top: je kunt de camera’s makkelijk bedienen via een gratis smartphone applicatie. Omdat je natuurlijk niet zomaar een camera op je helm of brommer kunt vasthangen, heb je daar accessoires voor nodig. Een aantal van deze accessoires levert GoPro standaard mee zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe GoPro camera.

Qua prijs verschillen de camera’s. Voor de Hero 4 Session betaal je 220 euro en de Hero 4 Black is verkrijgbaar voor 400 euro. In deze video bespreken we ze allebei en vertellen we je onze bevindingen. Genoeg te vertellen, want we hebben ons vermaakt tijdens het maken van de video’s op wintersport en op de brommer!

https://youtu.be/BJ1zBtANCZU
KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters