Honor 5C videoreview

Honor heeft nog niet zo lang een nieuw budgettoestel op de markt gebracht: de Honor 5C. Wat we van deze smartphone vinden, dat kom je te weten in deze videoreview!

Honor

Hoewel Honor alsmaar meer naamsbekendheid genereert in Nederland weten niet veel mensen dat het eigenlijk een dochterbedrijf is van Huawei. En er zijn veel meer mensen die Huawei kennen dan dat er mensen zijn die Honor kennen, wat jammer is. Honor maakt, in tegenstelling tot Huawei, niet echt dure toestellen. Ze focussen zich vooral op het maken van betaalbare smartphones die voorzien zijn van een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Honor 5C is geen uitzondering op deze regel.

Honor 5C

Een aantal weken geleden kwam Honor weer met een nieuwe smartphone, ditmaal de Honor 5C. Mocht je denken dat de naam je bekend voorkomt, dan klopt dit. Eerder dit jaar heeft Honor namelijk ook de Honor 5X aangekondigd. Dit toestel is net iets duurder dan de Honor 5C en voorzien van iets andere specificaties. Eveneens heeft de Honor 5X een vingerafdrukscanner aan de achterzijde staan terwijl de Honor 5C deze (in Europa) niet heeft. In Azië heeft de Honor 5C wel een vingerafdrukscanner.

Wat de Honor 5C, die slechts €199 kost, wel heeft is een aluminium ontwerp. Al is het niet de meest spectaculair ontworpen smartphone die je ooit zult zien. Maar voor zijn prijs moet dit natuurlijk ook niet. In het toestel zit een Hisilicon Kirin 650-octacoreprocessor (dezelfde processor als in de duurdere Huawei P9 Lite) met 2GB werkgeheugen. Het 16GB intern geheugen is uitbreidbaar en vooraan vind je een 5-inch full HD-scherm terug. Op dit scherm zie je geen pixels en kleuren worden ook wel goed weergegeven.

Aanrader of niet

Maar zouden we je deze smartphone wel aanraden? Voor iets meer geld heb je namelijk de grotere Honor 5X die eveneens voorzien is van een vingerafdrukscanner. Wat het antwoord is op deze vraag kom je te weten in deze video. Heb je liever een geschreven review? Geen probleem, die hebben we namelijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters