Honor 5X: redenen om hem (niet) te kopen

De Honor 5X is nog maar net aangekondigd tijdens het launch event in München, maar wij hebben er al een aantal dagen mee kunnen spelen. En we vonden het een goed idee om een video te maken met redenen waarom je de Honor 5X wel en niet zou moeten kopen.

Omdat we maar weinig redenen konden vinden om de Honor 5X niet te kopen, hebben we besloten om ze samen met de redenen om de Honor 5X wel te kopen in een video te zetten.

Honor 5X kopen

Iets waar we vorig jaar bij de Honor 4X niet zo gelukkig mee waren was zijn ontwerp. Het toestel zag er simpel en goedkoop uit. Bij de 5X is dit allebei verleden tijd. Honor heeft het toestel namelijk voorzien van aluminium ontwerp dat er niet alleen goed uitziet, maar ook stevig aanvoelt. Omdat er veel kleine details verwerkt zitten in het ontwerp van de 5X, kan je het ontwerp niet meer beschrijven als simpel. Het scherm is een ander pluspunt van de Honor 5X, in het toestel zit namelijk een 5,5-inch groot full-hd scherm. Op zich niet zo spectaculair, maar voor zijn prijs is de 5X nog altijd een van de weinige toestellen die dit kan aanbieden. De prijs voor dit alles kan je misschien wel het interessants noemen van dit toestel, want zelfs al heeft Honor €30 bovenop de prijs van de Honor 4X gedaan voor de 5X, toch blijft het toestel nog altijd aantrekkelijk geprijsd

Honor 5X niet kopen

De enige reden die we konden bedenken om je tegen te houden een 5X te kopen is de software van het toestel. Net zoals bij alle voorgaande Honor smartphones is deze erg aanwezig, en in het geval van de 5X merk je ook heel wat haperingen op in de software. Gelukkig kan een nieuwe launcher al veel doen, en krijg je er eveneens een aantal leuke functies bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. eduard -

    het nadeel is dual sim .telkens ik gebeld word na een minuut springd het toestel in wacht oproep 2de sim .zelfs als er geen sim geplaatst is.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters