Honor 7 vs Honor 8 review

Honor heeft niet alleen dit jaar met zijn Honor 8, maar ook vorig jaar met zijn Honor 7 een heel erg goede en vooral betaalbare smartphone afgeleverd. Hoe beide toestellen naast elkaar presteren en of je nu beter voor de Honor 7 gaat of voor de Honor 8 vertellen we je in deze video.

Honor 7

De Honor 7 was Honor’s vorige vlaggenschip. Net zoals zijn voorganger, en zijn opvolger, is de Honor 7 een midrange-smartphone met high-end trekjes. Hiermee bedoelen we dat de smartphone voorzien is van een mooi ontwerp en heel erg goede specificaties voor relatief weinig geld. Momenteel betaal je €299,99 voor de smartphone. Voor dit geld krijg je een mooie, aluminium smartphone die intern voorzien is van een Hisilicon Kirin 935-octacoreprocessor gekoppeld aan 3GB werkgeheugen. Het 16GB intern geheugen is uitbreidbaar met een micro sd-kaartje.

Honor 8

Een aantal maanden geleden toonde Honor zijn nieuwe vlaggenschip, en opvolger van de Honor 7, aan het grote publiek: de Honor 8. In tegenstelling tot zijn voorganger is de Honor 8 niet meer voorzien van een aluminium ontwerp, maar wel van een glazen ontwerp met aluminium rand dat voor een premium uitstraling zorgt. Ook ligt de smartphone doordat het glas aan de zijkanten, net zoals de rand, lichtjes is afgerond. Intern is de Honor 8 ook niet mis te noemen. Honor heeft zijn nieuwe high-end smartphone namelijk voorzien van een krachtige Hisilicon Kirin 950-octacoreprocessor met maar liefst 4GB werkgeheugen. Achteraan zitten er twee 12-megapixelsensoren waarmee je sublieme foto’s kunt schieten.

Conclusie

Dat Honor met zijn Honor 8 een betere smartphone heeft afgeleverd dan de Honor 7 kunnen we je nu al vertellen. Maar dit neemt niet weg dat de Honor 7 nog altijd een zeer interessante smartphone is, zeker voor zijn prijs. Eveneens zijn er ook een aantal punten waarop de Honor 7 beter presteer dan zijn opvolger. Welk van beide smartphones we je in the end zouden aanraden vertellen we je in deze video.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters